Home / Social / 10 fénykép, amely mindenkit megijeszthet

10 fénykép, amely mindenkit megijeszthet

A paranormális forma mindig is érdekes volt mind a szkeptikusok, mind a romantikusok számára. Vannak, akik hisznek a természetfelettiben, mások pedig nem. De néha az egyszerű fényképek nagyon meglepőnek bizonyulnak.

A Bright Side 10 fényképet gyűjtött össze, amelyek közül sok nem magyarázható. Lehet, hogy néhány olvasónk megoldja rejtélyeit?

1.

A Cooper család rejtélye még mindig megoldatlan. A fénykép egy ünnepségen készült az új texasi házukban. A fénykép készítésének pillanatában a család nem látott semmi szokatlant. Az azonban tagadhatatlan, hogy valaki leesik a mennyezetről.

2.

Ez a videó több millió megtekintést kapott és komoly vitát váltott ki: földrengés vagy poltergeist volt? Valójában sokkal egyszerűbb volt: a Bangunan című malajziai film reklámfilmje volt.

3.

Ez az egyik leghíresebb és legvitatottabb szellemkép. Úgy gondolják, hogy ezen a fotón Dorothy Walpole-t, más néven “barna hölgyet” látjuk. Férje megcsalással gyanúsította, és egy életre a Raynham Hallba börtönbe zárta. Dorothy halála után számos jelentés érkezett szellemének meglátásáról.

4.

Ez a fotó sok érzékeny embert nagyon megijesztett. Komolyan, a beteg ágyán jól látható egy táncoló démon, nem? Kiderült, hogy a démon nem más, mint illúzió. A démon lábának látszik a beteg lába, a csípő az ágy korlátja, a fej pedig a test felső részével egy csomó orvosi hulladék.

5.

Ez a kép az SS Watertown olajszállító tartályhajón készült 1944-ben. A vízben kísérteties arcokról számos elmélet létezik, de még egyetlen bizonyíték sincs. Úgy gondolják, hogy James Courtney és Michael Meehan arca, akik tragikus balesetben haltak meg.

6.

Ez a fotó 1962-ben készült, és senkinek sem sikerült bizonyítania, hogy hamis. 1978-ban a Központi Hírszerző Ügynökség több száz dokumentumot minősített ki az UFO-kkal (azonosítatlan repülő tárgyak). Ezt a fényképet más anyagok mellett tették közzé.

7.

Ezt a fotót Mabel Chinnery készítette 1959-ben. Férjével anyjához látogattak a temetőbe, Mabel pedig lefényképezni akarta férjét az autóban. Miután kinyomtatta a fényképet, meglátta az anyját a hátsó ülésen. Különféle elméletek vannak erről a fotóról, de az igazság még mindig nem ismert.

8.

Ez a fotó 1987-ben, az angliai Somerset-i katonai flotta bázisán készült. A nő egyedül volt, de később azt mondta, hogy az aznapi meleg időjárás ellenére nagyon fázott. Ezen a képen talált valaki mást maga mellett. Még mindig nincs szilárd bizonyíték arra, hogy ez a fotó valódi vagy hamis.

9.

Egy pap fényképet készített az oltárról az angliai New York-i templomban, Észak-Yorkshire-ben. A képen jól látható egy ijesztő szellem. Kutatások kimutatták, hogy a fotó valóságos és nem módosult.

10.

Sokan elmondták, hogy ez a fotó egy paranormális show során készült Japánban. Ez azonban hamisnak bizonyult. Az igazi videót ott találták, ahol egyértelmű, hogy a lány csak mosolygott a kamera miatt.