Home / Photography / 10 tűpontos rajz napjaink valóságáról: keményen betalálnak

10 tűpontos rajz napjaink valóságáról: keményen betalálnak

A tehetséges művész leleplezte rajzaival a társadalom legégetőbb problémáit.

A lengyel művész, Pawel Kuczynski köztudottan szereti kifejezni a világról, a modern társadalomról alkotott sarkalatos véleményét ötletes rajzaival.

Minden egyes alkotása valamilyen égető szociális problémára világít rá, mint a közösségi médiafelületek irányába kialakult függőség, a környezetszennyezés és a mentális betegségeket okozó társadalmi nyomás.

A társadalom görbe tükre

Illusztrációiból csak úgy árad az online magányosság érzése, melyet a lájkok, az elismerés kergetése generál az emberekben, ami sajnos csak keveseknek ismeretlen érzés.

– Már fiatal koromban is érdekeltek a plakátok és az illusztrációk – nyilatkozta Pawel Kuczynski a BoredPanda oldalán. – A Lengyel Plakátiskola nagy hatással volt rám. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy megismerkedjenek a képeikkel.

A plakátiskola hatására a Poznańi Képzőművészeti Akadémián végzett férfi belevágott saját rajzainak, stílusának kialakítására, mígnem tökélyre fejlesztette azt. Alkotásai remekül rávilágítanak a nagyvilágban zajló fontosabb mozzanatokra – érdemes őket végignézni.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.