Home / Funny / 13 bizonyíték arra, hogy az életünk hazugság

13 bizonyíték arra, hogy az életünk hazugság

Itt vagy, folytatod a vállalkozásodat, hiszsz a sztereotípiákban, aztán kiderül, hogy minden, amit hittél, hazugság.

figyelmeztetés! Bright Side összegyűjtött néhány tényt, ami valószínűleg a feje tetejére áll.

13. Gravitáció van a világűrben.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© pixabay

Gravitáció van az ISS-on, bár gyengébb, mint a bolygó felszínén. Az űrhajósok alapvetően nagyon lassan esnek az állomással együtt, ami súlytalanságoteredményez .

12. Napóleon elég magas volt.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© wikimédia, © wikimédia

Az átlagos magasság Franciaországban abban az időben körülbelül 5 ” 3 “” – 5 ” 4 “”, ami azt jelenti, hogy a császár egyáltalán nem volt rövid. Napóleon nem szerette a magas kalapokat, inkább a kicsiket, ami egy kicsit csökkentette a termetét. És a pszichológus téves feltételezése és a fordító hibája szülte a “Napóleon komplexus” kifejezést, amelynek valójában semmi köze Bonaparte-hez.

11. Az üvegpalackokban lévő kóla különbözik a dobozokban lévő kólától.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© betétfotók, © betétfotók, © betétfotók

Az ízt számos tényező befolyásolja, beleértve az érintést és a szaglást. Ugyanaz az ital a különböző edényekben is más ízű lesz. Sara Risch, egy élelmiszer-vegyész, úgy gondolja, hogy az alumínium belsejét borító polimerek elnyelhetik az íz és a szag egy részét, míg az üveg kémiailag semleges (nincs íze és szaga). Valószínűleg ezért tartják a kólát üvegpalackokban a legfinomabbnak. Melyik a kedvenced?

10. Így halmozódnak a törülközők a boltokban.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© Imgur

Egyes üzletek mindenféle trükköt használnak marketingre vagy csak egyszerű kényelemre. Ez egy példa a lopásgátló megoldásra: fel kell hívnia egy bolti asszisztenst, hogy hozza el a megvásárolni kívánt terméket.

9. A Föld nem kerek.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© Nasa, © Esa

Geoid alakú, de ez az információ olyan emberek számára van fenntartva, akik nem értik a Lapos Föld hipotéziseit.

8. Hello Kitty nem egy macska.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© betétfotók

Christine R. Yano antropológus az elmúlt években tömegkultúra jelenségként kutatta a Hello Kitty-t, és biztos benne, hogy nem egy macska, hanem egy lány, egy önálló karakter. A bizonyíték az, hogy soha nem fogod látni Hello Kitty-t négyketten, és van egy kisállat macskája is.

7. Gyémánt olcsó szén-dioxid felett.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© pixabay, © betétfotók

A De Beers monopóliummal rendelkezik a gyémántpiacon: a cégalapítók először 1888-ban vásároltak gyémántbányákat Dél-Afrikában, majd más helyeken vásároltak, ahol ezeket, mint kiderült, nem olyan drágaköveket bányásztak. A gyémántok égig érő ára a vállalat és tulajdonosainak csípősségének marketingfogásának eredménye.

6. Nem minden burgonyachips 100% burgonya.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© betétfotók, © betétfotók

A sima és egyenletes chips titka az, hogy csak 40% burgonyapehely, míg a többi keményítő, liszt és víz. Az összes összetevőt összekeverik és speciális formákba préselik. A hagyományos chips vékony burgonyaszeletek olajban sütve, és egyenetlen széleik és textúrájuk alapján felismerhető.

5. Nem minden térkőblokk tényleges blokk.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© Pinterest

Most már tudod, hogyan készülnek ezek a blokkok. Persze, ez nem történik meg, mint ez mindenhol, de ez olcsóbb és gyorsabb, mint ténylegesen lefekteti a blokkokat.

4. A repülő lepkék nem esznek ruhát.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© betétfotók

A termesztett lepkék nem csinálnak lyukakat a ruhákban: utódaik igen. A lepke csak akkor születik, és él, hogy tojásait szőrbe helyezze, amelyek aztán kikelnek, és a falánk kis kukacok elkezdik enni a ruhákat.

3. A baglyoknak hosszú lábuk van.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© imgur

Mindenki tudja, hogy a baglyok 270 ° -os szögben fordíthatják el a fejüket, de hosszú lábukat véletlenül fedezték fel: valaki úgy döntött, hogy egy kicsit felemeli a madarat.

Egy 15 éves ausztrál diák lebuktatta azt a mítoszt, hogy az aranyhalnak rossz emlékei vannak, és csak az utolsó 3 másodpercre emlékszik. Az iskolai kísérlet kimutatta, hogy a halak legalább 6 napig megőrzik az asszociatív memóriát, és még egyszerű problémák megoldására is képesek (például egy másik jelzőfénybe kell úszniuk, ha az elsőn nem táplálták őket).

2. A Chupa Chups nem amerikai márka.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© Kanesue

A világhírű nyalókát Enric Bernat tervezte Barcelonából, Spanyolországból, és a logót maga Salvador Dali készítette. Spanyolul a nevet “oo” hanggal ejtik, mint az “ételben”.

1. Nem dughatja a hüvelykujját az orrába.

13 Proofs That Our Life Is a Lie
© betétfotók

És ez egy csekk volt. Megteheted, és pontosan ezt tetted.

Előzetes fotó hitel Imgur, Pinterest