Home / News / 16 év után elválik Jason Momoa és Lisa Bonet – Instagramon jelentették be

16 év után elválik Jason Momoa és Lisa Bonet – Instagramon jelentették be

Hollywood egyik legromantikusabb szerelmi története véget ért.

Jason Momoa és Lisa Bonet szerdán közös nyilatkozatot adtak ki a színész Instagram oldalán, amelyben bejelentették, hogy hivatalosan is véget vetnek házasságuknak. A színész úgy fogalmazott a posztban, hogy már voltak jelei annak, hogy egy teljesen más irányba kezd haladni a kapcsolatuk.

„Mindannyian éreztük ezeknek az átalakulási folyamatoknak a szorítását és hatásait. Forradalom van kibontakozóban ~ és ezalól a mi családunk sem kivétel…A köztünk lévő szerelem tovább folytatódik…Felszabadítjuk egymást, hogy azok legyünk, akikké válnunk kell…”

A pár 2005-ben találkozott egy jazzklubban, még jóval azelőtt, hogy Momoa megkapta volna Khal Drogo szerepét a Trónok harcában. 2007-ben született meg első gyermekük, Lola, egy évvel később pedig kisfiúk Nakoa-Wolf. 2017-ben hivatalosan is összekötötték az életüket, amiről mindenki úgy gondolta, hogy biztosan egy életre fog szólni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Az okokat még nem tudni, ahogy azt sem, hogy van-e köze harmadik félnek a pár szétváláshoz, de az biztos, hogy híresen jó mozaik családjukat ismerve jó kapcsolatot fognak ápolni gyermekeik miatt. Momoa, ugyanis Bonet előző férjével, Lenny Kravitz-el is jó barátok, mostohalányát, Zoe-t pedig rajongásig imádja.