Home / News / 16 éves lesz Tom Cruise és Katie Holmes lánya: Suri édesanyja kiköpött mása – Fotók

16 éves lesz Tom Cruise és Katie Holmes lánya: Suri édesanyja kiköpött mása – Fotók

Nicole Kidman férjeként két gyereket fogadott örökbe, Katie Holmes-szal egy lánya született. Tom Cruise a jelek szerint apaként kudarcot vallott. A lánya meg tiszta anyja.

Gyerekek

A világ egyik legjobban fizetett színésze, és állítólag az egyik legnehezebb természetű sztár is egyben. Ami a karrierben sikerült Tom Cruise-nak, az a jelek szerint a magánéletben már nem igazán.

Lássuk be, a színész apaként nem sok mindent tud felmutatni. Pedig szép számmal akad gyermek, aki számítana rá. Nicole Kidman-nel két gyermeket fogadott örökbe házassága alatt, Bellát és Connort.

Gyakorlatilag feléjük se néz hosszú évtizedek óta. Katie Holmes-szal pedig egy kislányuk született, Suri, akivel a színész a szcientológiai egyház miatt meg kellett, hogy megszakítsa a kapcsolatot – írja a TWN.hu.

Klón

Katie Holmes és Tom Cruise szakításáról évekig pletykáltak, de csak néhány esztendővel ezelőtt lett hivatalos. Addigra a színésznő már rendszeresen Jamie Foxx oldalán tűnt fel az utcán, s mint utólag kiderült, már évek óta egy párt alkottak.

Tom Cruise-zal viszont egy szigorú megállapodást kötöttek, amely alapján állítólag évekig nem tűnhetett fel új férfi oldalán. Nos, Katie azóta Jamie Foxx-szal is szétment, sőt, volt egy románca egy harmincas New York-i vendéglátóssal, és jó ideje ismét szingli. Most lányával, Surival csípte el egy fotós – Tom Cruise is csak lesne: gyakorlatilag klónok.

2006 és 2012 között volt házas Tom Cruise és Katie Holmes, lányuk, Suri már 2006-ban megszületett.

A színésznő azért adta be a válókeresetet, mert a színész a lányukat a szcientológiai egyház iskolahajójára akarta küldeni évekre. Ez talán az utolsó közös fotója a lányával, a napokban az anyjával fotózták le.

Katie Holmes a napokban New York Soho városrészében tűnt fel, és a rajongóinak szemet szúrt, hogy a füleiben mintha alaposan megnőtt volna a fülbevalók és piercingek száma. De ott volt vele a lánya Suri is, és lekerültek róluk a maszkok.

Áprilisban már 16 éves lesz Suri Cruise, aki mosolyogva, vidáman lépdelt édesanyja mellett a nagyvárosi forgatagban. De készült közeli fotó is.

A rajongók szerint Suri ma már kiköpött édesanyja. Ráadásul a színes, fiatalos, már-már hippiket idéző öltözete is Katie-re emlékeztet mindenkit. Kivéve a Tom Cruise rajongókat, akik máris egy másik fotóval vágtak vissza.

Nekik ugyanis a meggyőződése, hogy Tom és Suri élő klónok. Ez meg a bizonyíték. Nos, mi rátok bízzuk a döntést.