Home / Family / 5 egyszerű kapcsolati igazság, amit tudnod kell

5 egyszerű kapcsolati igazság, amit tudnod kell

Annyi mindent írtak a kapcsolatokról, hogy nehéz meghatározni, mi igaz és mi nem.

Bright Side összegyűjtött néhány kapcsolati sztereotípiát, amelyeket azonnal eldobhat.

5. Kezdetben szenvedélynek kell lennie.

5 Simple Relationship Truths You Need to Know

Nem minden kapcsolat kezdődik hihetetlen rajongás. Ezért érdemes figyelmet fordítani nemcsak a szenvedélyre és a szikrákra, hanem a biztonság és a kényelem érzésére is, amelyet egy személy mellett érez (vagy nem). Egy erős kapcsolat, sokkal fontosabb, ha tud nevetni együtt, és bíznak egymásban.

4. A boldog partnereknek ugyanolyan érdekeik vannak.

5 Simple Relationship Truths You Need to Know

Minden embernek megvan a saját érdeke és hobbija. Ne gondold, hogy ha szereted az operát, és a potenciális jelentős más szereti a rafting akkor nem lesz miről beszélni, és boldogtalan lesz együtt. Éppen ellenkezőleg, a személyes érdekek vonzóbbá teszik Önt a partnere szemében.

3. A boldog párok soha nem harcolnak.

5 Simple Relationship Truths You Need to Know

Azokat, akik sosem harcolnak, általában nem érdekli. A gondtalan párok általában a szakítás felé tartanak. Nem azt mondjuk, hogy a rossz nyelv vagy a visszaélés rendben van, de a kis veszekedések nem kell aggódnia. Mindenkivel megesik, és így tanulod meg jobban megérteni egymást. A kihoza tétele is mindig szép.

2. A boldog partnerek imádják egymás rokonait és barátait.

5 Simple Relationship Truths You Need to Know

Ne várja el partnerét, hogy feltétel nélkül szeresse családját és barátait. Nem kell rajongója lenni a partnere családjának. Csak egymást választod a kapcsolathoz. Ezután csak meg kell szervezni a másokkal való interakciót, hogy senki ne sérüljön meg. A legfontosabb az, hogy közöljük a reményeket és a határokat egymással és a családokkal.

1. A boldog párok mindig együtt vannak.

5 Simple Relationship Truths You Need to Know

Ha úgy gondolja, hogy a boldog párok partnerei soha nem választják el, ez illúzió. Előbb vagy utóbb minden ember egyedül akar eltölteni egy kis időt. A harmonikus egyesülésekben a partnerek megértik ezt, és nyugodtan személyes teret adnak egymásnak. Soha ne hibáztasd magad azért, mert ezt kívánod. Némi pihenésre van szükség a családi feladatokból. Ez nem jelenti azt, hogy már nem szereted a partneredet: éppen ellenkezőleg, segít megőrizni az érzéseket, vagy akár új életet lehelni a kapcsolatba.

prémium

5 Simple Relationship Truths You Need to Know

Sokszor filmekből vagy hirdetésekből tanuljuk meg a “tökéletes” kapcsolat jellemzőit. De nem sok köze van a valósághoz. Ne feledje, hogy amikor észrevenni a partnere kis hibáit. Valódivá teszik őket.

Illusztrálta: Natalia Kulakova a Bright Side.