Home / News / 61 nőt tesz boldoggá húsvétkor Schmuck Andor

61 nőt tesz boldoggá húsvétkor Schmuck Andor

A népszerű úriember, politikus, filantróp és sármőr hétfőn varázslatos ajándékkal kedveskedik a szépkorú hölgyeknek.

Schmuck Andor büszkén mesélt a húsvéti terveiről a Borsnak.

Schmuck Andor híres arról, hogy komoly ünnepeken megajándékozza a rászorulókat és kis meghittséget és boldogságot vigyen az emberek életébe. Most sem tett másként.

– Egy nagyon kedves és szeretetteljes dologgal készülünk az embereknek – kezdte lapunknak a népszerű politikus. – Meghirdettük, hogy akit húsvétkor nincs ki felköszöntsön, azt meglocsoljuk.

Mondunk egy szép locsolóverset, amiket személy szerint nekik keresünk az internetről, vagy mi magunk írjuk meg. Ez húsvét hétfőn történik meg.

Ha meg valaki nem szeretné, hogy meglocsoljuk, azokat felhívjuk és beszélünk velük telefonon, hogy legalább ezúton szerezzünk nekik örömöt – mesélte Schmuck, majd arra is kitért, hogy mégis hogyan készülnek ezek a kedves egyénre szabott költemények.

– Személyes verseket írunk nekik, de ahogy jelen pillanatban állok, nekem még hátra van feladatként a konkrét megírás, de a tervek már megvannak – nevette el magát vallomása közben a celeb.

– Elkészítem a húsz locsolóversemet. Összesen hatvanegy emberhez megyünk ki, amiből én – hősiesen felkészülve – harmincegyet tudok vállalni.

Telefonon meg nagyjából még 30-40 ember. Viszünk könyveket és kis húsvéti szeretetcsomaggal kedveskedünk az idős hölgyeknek, akiknek egy kis szeretetre van szükségük ezen a csodás ünnepen – fűzte hozzá Andor.