Home / Social / 7 hátborzongató külsejű lény, amely rengeteg kérdést vet fel

7 hátborzongató külsejű lény, amely rengeteg kérdést vet fel

Vannak dolgok és jelenségek, amelyeket csak néhány véletlen tanú ismer. De szerencsére van néhány hihetetlenül furcsa dolog, amelyet sok embernek sikerült megnéznie és elmondani az egész világnak.

A Bright Side több olyan esetet gyűjtött össze, amelyek valóban félelmetes leletek. Elég nehéz nyugton maradni, amikor ilyen szörnyeket lát.

7. Óriási medúza

Sokan azt gondolják, hogy ez a fotó hamis – valószínűleg azért, mert remélik, hogy az. Ez a fotó azonban teljesen valóságos. A férfit az úgynevezett oroszlán sörény medúza, más néven óriás medúza előtt fogták el. Ez a világ legnagyobb medúza, amely hideg vizekben él.

6. Valami Louisiana erdeiben

2010-ben, Louisiana államban, egy fényképezőgép ragyogó szemű szörnyet készített, amely gyorsan négykézláb mozgott. Senki sem tudja, mi volt. Vannak, akik úgy vélik, hogy ez csak egy új játék reklámja volt.

5. Idegen Thaiföldről

2010-ben a média közzétett egy 3 évvel korábban készült fényképet. Temetése volt egy furcsa kinézetű lénynek Thaiföldön. A maradványok kis minotaurusznak tűntek, és a falu közelében találták őket. A helyiek látták, hogy a lény hasonlít egy emberre, és úgy döntöttek, hogy a buddhista hagyományok szerint temetik el.

A szakértők úgy vélik, hogy ez a lény csak egy mutációjú borjú volt, és nem valami természetfölötti.

4. Cseljabinszk, vagy idegenek

Ezeket a dolgokat 2007-ben Cseljabinszk egyik építkezésén találták meg, és „idegeneknek” nevezték el. Az emberek azt hitték, hogy patkó rákok, de valójában nem mások, mint hármasok. Több mint 200 millió évesek és 2-3 hüvelyk hosszúak.

3. texasi chupacabra

Ezt a lényt először az 1950-es években találták meg Puerto Ricóban, utoljára Texasban láthatták. A chupacabra texasi változatának nem volt szőrme, a bőre kékesszürke volt. Amikor a lényt megtalálták, a kutatók DNS-tesztet végeztek, és kiderítették, hogy ez egy farkas és egy prérifarkas hibridje. Beteg volt, ami megmagyarázta, miért vesztette el a bundáját.

2. Atacama sivatagi humanoid

Ezt a kis emberi múmiát egy férfi találta meg 2003-ban az Atacama-sivatag egyik kis faluban. Később a csontváz szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy nagyon valószínűtlen, hogy a múmia emberi. Minden kutató biztos abban, hogy az Atacama humanoid hamis.

1. Kék bálna

Úgy tűnhet, hogy ez egyfajta tengeri szörnyeteg, de valójában ez csak egy kék bálna, amely közvetlenül egy kis csónak alatt halad. A kék bálna a bolygó legnagyobb állata, súlya akár 170 tonna is lehet.

Képzelje csak el, milyen érzéseket vallott ezek a matrózok! Szeretné ezeket a lényeket közelről látni? Mondja el nekünk, hogy melyik az alábbi megjegyzés részben!