Home / Beauty / A molett blogger ultranőies szettjeit imádják az Instán: Sarah tudja, hogyan lehet egyszerre nőies és stílusos

A molett blogger ultranőies szettjeit imádják az Instán: Sarah tudja, hogyan lehet egyszerre nőies és stílusos

A harmincéves blogger szettjeiért több mint 766 ezren rajonganak az Instán.

A harmincéves Sarah Tripp Las Vegasban született, és iskolai évei alatt rengeteget sportolt, főleg kézilabdázott. Sosem tartozott a csontsovány lányok közé, άм mindig is törekedett arra, hogy jól érezze magát a bőrében, és szeresse testét.

A fiatal nő két évig modellkedett is, majd elindította Instagram-oldalát Sassy Red Lipstick néven, ahol kiáll a testszégyenítés ellen, és testpozitív fotókat, üzeneteket tesz közzé.

A molett blogger nagyon stílusos

Oldalát ma már több mint 766 ezren követik, ami nem is csoda, hiszen elképesztően stílusos szettjeiről is posztol. Sarah imádja a derekát kiemelő, ultranőies és sikkes szetteket, és megmutatja, hogy a telt idomokkal rendelkező hölgyek is bátran válogathatnak a legdivatosabb darabok közül.

Szuper öltözködési inspirációt nyújt a molett nőknek, összeállításaival, fotóival és életvidámságával pedig mindenkinek önbizalmat ad.

Igazi jégkirálynő ebben a babakék, kötött ruhában, melyet hasonló táskával párosított. Sokan félnek, hogy a kötött darabok szélesítenek, de egy öv erős karcsúsító hatást ad nekik.

Elképesztően csinos és nőies ebben az overallban. Nem feszül rá, mégis kiemeli a dekoltázsát és a derekát.

A szaténszoknya és a rövid, kötött pulcsi remek párosítás, egy ilyen szett ugyanis megtöri az alakot, és kihangsúlyozza a derekat.

Nagyon franciás hatást kelt ez a magas derekú farmer a csíkos felsővel. A szettet a piros kiegészítők teszik még csinosabbá.

Az átlapolós, zöld ruha kiemeli kebleit, karcsúsítja derekát és nyújtja az alakját amellett, hogy nagyon szexi.

A narancssárga midiruha egyszerű, mégis sikkes. A felsliccelés dögösebbé varázsolja, az öv pedig gondoskodik arról, hogy ne mutassa szélesebbnek Sarah alakját.

Egyszerű, mégis szuper ez a szett. Az átlapolós felső minden dús keblű nőnek remek választás, főleg magas derekú farmerrel.

Lezser, mégis nőies ez az összeállítás. A hosszított ing nyújtja az alakot, a farmer pedig kiemeli a derekat. Sarah szuper inspirációként szolgálhat minden nő számára.