Home / News / Az esküvőjére készül a TV2 csinos híradósa

Az esküvőjére készül a TV2 csinos híradósa

Vitányi Judit, a Tények híradósa elmesélte menyasszonyi ruhapróbáján, milyen elképzeléseik vannak az esküvőjükkel kapcsolatban.

Vitányi Judit kezét tavaly ősszel kérte meg a párja, Péter, akivel már több mint 3 éve alkotnak egy párt. Eddig szerették volna kiélvezni a jegyességet, άм most már belevetették magukat a szervezésbe.

„Eddig igazán bele se mertem élni magam az esküvőbe. Még mindig ízlelgetem, hogy menyasszony vagyok. Az eljegyzés is teljesen váratlanul ért, ráadásul mindig is volt egy kettős érzésem magával az esküvővel kapcsolatban. Volt idő, hogy vágytam arra, hogy férjhez menjek, és volt idő, hogy letettem róla.

Az utóbbi esetben persze egyedülálló voltam, és már harminc is elmúltam. Fel is tettem magamnak a kérdést, nem vagyok-e már túl öreg ahhoz, hogy fehér ruhába bújjak” – árulta el a ruhapróbáján a Storynak, majd hozzátette, hogy végre a megfelelő férfi van az oldalán, aki meg is érti őt.

Mivel nem találta ki előre, hogy mégis milyen menyasszonyi ruhát szeretne, kikérte a párja véleményét is, ezért biztosan hosszú uszályú lesz.

„Őszi vagy téli esküvőn gondolkodunk, az gyönyörű tud lenni. De hol legyen, hány főt hívjunk, abban még nem állapodtunk meg, de őszintén remélem, hogy Peti kiveszi majd a részét az esküvői előkészületekből, pláne, hogy ő egy roppant ügyes szervező” – mesélte Judit.

Szerencsére a munkájából adódóan is, sokféle kollégája van, akik szívesen segítenek majd neki a virággal, hajjal, sminkkel, videózással. Annyi a különbség a szerelmesek között, hogy míg a tévés egy visszafogottabb, családias lakodalmat képzelt el, addig Péter egy jóval nagyobbat szeretne.

„Egyetlen egy dolog nem alku tárgya, hogy vonós négyesre szeretnék bevonulni. És milyen csodálatos lenne, ha a debreceni Nagytemplomban kelhetnénk egybe, ami életem egyik fontos helyszíne. Sok időt töltöttem ott, és voltak koncertjeink is a zenészkollégákkal – őket kérném meg, hogy játszanak nekünk” – jegyezte meg a híradós.

A készülődésbe gyorsan bele kell vetniük magukat, hiszen mindent jó előre el kell tervezni, bár szerinte idén már nem kelnek egybe, mivel a helyszínt legalább egy évvel előtte le kell foglalni. Viszont hozzátette, hogy még az őszi/téli időszakkal akár szerencséjük is lehet.