Home / Funny / Bébi yodás mémekkel van tele az internet: magyarul mutatjuk a 10 legjobbat

Bébi yodás mémekkel van tele az internet: magyarul mutatjuk a 10 legjobbat

Az ötvenéves kis Yoda fotói elárasztották az internetet, és a mémgyárosok sem tétlenkedtek.

Újra bebizonyosodott, hogy a Star Wars-téma még mindig tud újat mutatni annak ellenére, hogy az első Csillagok háborúja-filmet 42 éve mutatták be a mozikban.

The Mandalorian címmel fut a Disney+ új websorozata, amelynek egyik nagyon fontos karaktere, a bébi Yoda szinte felrobbantotta az internetet.

A kis zöld lény a történet szerint ötvenéves, άм mivel a Star Wars-univerzumban az egyes fajok más ütemben öregszenek, emberléptékben nagyjából óvodásnak tűnik.

A hatalmas szemek és fülek, a pihés, kissé ráncos arc, valamint a túlméretezett köpeny összhatását tökéletesen eltalálták a készítők, és az első rész amerikai bemutatóját követően elárasztották az internetet a bébi yodás mémek. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Én, hatévesen, ahogy azt a sok ajándékot nézem a karácsonyfa alatt.

Mind szeretnénk ilyen jól kinézni ötvenévesen.

Instagram vs. valóság.

– Folyton mosolyogsz a telefonodra, mit nézegetsz? – Én: …

Én, ötévesen, amint a hidegben úgy teszek, mintha dohányoznék.

Akár ez is lehetett volna a sorozat címe.

– Én, ötödikes koromban, ahogyan a lehetőségekkel teli, fényes jövőbe tekintek. – Én a főiskolán, azon gondolkodva, hol rontottam el.

Ezúttal megértjük a srácot!

Én, minden alkalommal, amikor a bébi Yoda bármit is csinál.

– Tudom, hogy a bébi Yoda csak egy újabb eszköz arra, hogy több játékot adjanak el, de annyira imádom! Nézz csak rá: olyan apró, a kis ráncaival… Mit csinál, mi a célja, miért ilyen cuki? – szakadt ki a kérdés egy twitterezőből.