Home / News / Berki Krisztián önmaga és Bruce Willis között von párhuzamot

Berki Krisztián önmaga és Bruce Willis között von párhuzamot

Felesége, Berki Renáta pedig azt mondja, hogy büntetőfékezéses ügyében szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel

Kedden az nlc is megírta, hogy Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében a celebet két év szabadságvesztésre ítélték négy év próbaidőre felfüggesztve, illetve két évre eltiltották a vezetéstől és pénzbüntetést is kapott. Az ítélet nem jogerős.

Pénteken azt is megírtuk, hogy Berki Krisztián fellebbez, mivel nem fogadja el a bíróság döntését. „Mivel az ügyész súlyosbításért fellebbezett, valószínűsíthetően mi is élünk a fellebbezési jogunkkal. Lesz másodfokú tárgyalás, a jogi képviselőmmel azon dolgozunk, hogy bizonyítsuk az ártatlanságomat” – közölte ekkor a Borssal Berki Krisztián, most pedig az Indexnek nyilatkozott.

Arra a kérdésre, hogy hogyan élte meg az ítéletet, Berki egy Curtis szöveggel kontrázott: “Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy – hangzik Curtis egyik dalában. Ennek fényében egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt formálnom.”

Berki ezek után elmondta, hogy a felesége anyaoroszlánként védelmezi őt. “Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben. A feleségem bízik az igazságszolgáltatásban, másodfokon ugyanis három bíró dönt majd az életemről. Bízik abban, hogy másodfokon felmentenek, és végre megértik az emberek, hogy az ő férje a média fenegyereke, nem az “utca” fenegyereke.” Berki mindehhez hozzátette, hogy “Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével.”  Hogy megerősítse férje bárányhoz illő szelídségét, Berki Renáta azt mondta a portálnak, hogy szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel.

Berki Krisztián 2018. március 17-én Budapest III. kerületében nagy sebességgel előzött meg egy menetrend szerint haladó buszt, majd hirtelen lefékezett, amikor visszasorolt az autóbusz sávjába. Ennek hatására a két jármű összeütközött. A balesetről videófelvétel is készült.