Home / News / Bizarr részleteket szivárogtatott ki a Madeleine McCann elrablásával gyanúsított férfi az ellene indult nyomozásról

Bizarr részleteket szivárogtatott ki a Madeleine McCann elrablásával gyanúsított férfi az ellene indult nyomozásról

Christian Brückner a Madeleine McCann eltűnésében való nyomozás elsőszámú gyanúsítottja egy levélben jelentkezett.

A német férfi a fő gyanúsított a világ leghíresebb eltűnt gyerekének, Madeleine McCann ügyében. A férfi ugyanis éppen akkor a portugál Praia da Luz környékén volt, amikor 2007-ben nyoma veszett a kislánynak.

A férfi ellen, aki jelenleg szexuális bűncselekmény miatt tölti börtönbüntetését, állítólag olyan bizonyítékok vannak, amik 100 százalékosan meggyőzték az ügyészeket bűnösségéről és a vádemelésre is elegek lesznek.

A gyanúk ellenére Christian Brückner ellen soha nem emeltek vádat a brit kisgyermek eltűnésével kapcsolatban.

Christian Bruckner a DailyMailnek írt levelében elárulta, hogy csaknem két évvel azután, hogy őt nevezték meg főgyanúsítottként, még mindig nem kérdezték ki az esetről.

– Nem hallgattak ki egy váddal kapcsolatban sem, ahogy azt egyébként a német törvények megkövetelnék, de nyilvánvaló, hogy a német hatóságok, különösen az Igazságügyi Minisztérium inkább a médiát látja el különböző, velem kapcsolatos információkkal, amelyek valószínűleg még rosszabb színben tüntetnek fel – áll a levélben.

Brückner kifejtette, hogy, az észszerűen gondolkodóknak, mára már nyilvánvalóvá kellett volna válnia, hogy a német hatóságok tulajdonképpen saját hibáikat akarják eltussolni.