Home / News / Csollány Szilveszter felesége nyilatkozott a temetés után: „Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja”

Csollány Szilveszter felesége nyilatkozott a temetés után: „Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja”

Csollány Szilvesztert ma kísérték utolsó útjára.

Rengeteg ember vett részt Csollány Szilveszter temetésén: neves sportolók, politikusok, barátok rótták le a tiszteletüket az olimpiai bajnok sportoló előtt.

Az utolsó útjára már csak a családja kísérte el, a temetés után pedig megszólalt a felesége, Csollány Judit, aki először nyilatkozott szeretett férje halála óta.

 

„Szavakban leírhatatlan a fájdalmuk. Elment a világ legjobb férje, életem szerelme, a világ legjobb édesapja. Mindenki a nagyszerű sportolót, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt ismeri, aki 49 évesen egyedül felkészült, és lefutotta a maratont.

Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy mindene volt a családja, a gyerekei, bármit megtett értük, kislányunk allergiája miatt még főzőtanfolyamra is járt.

Sokszor mondta: ha a család boldog, nincsen gondod! Imádta a természetet, itthon kertészkedett, sokat kirándultunk, utaztunk, szerette a művészeteket, még zongorázni is megtanult autodidakta módon, sőt komponált is.

Egy fantasztikus sportkarrier után varázslatos, kiteljesedett családapa lett. Semmi baj, megyünk tovább – ez volt a szavajárása, ebből próbálok most erőt meríteni. Kimondhatatlanul hiányzik…” – mondta a Magyar Torna Szövetségnek.