Home / News / Csonka András üzenete a Tóth Verát bántó, önjelölt háborús szakértőknek

Csonka András üzenete a Tóth Verát bántó, önjelölt háborús szakértőknek

Csonka András is elárulta, hogy kiáll Ukrajna mellett, és nem támogatja az orosz-ukrán háború kirobbanását.

Megvédte Tóth Verát a durva kritikák után, amelyeket nemrég kapott.

Mint azt korábban megírtuk, Tóth Vera igen kemény beszólásokat kapott a követőitől, amiért ki merte nyilvánítani a véleményét az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. Értetlenül állt a sok felháborodott, bántó és agresszív üzenet előtt. Legtöbben a Putyinról alkotott álláspontját szidalmazták, mellyel jól érzékeltette a háborúellenességét.

“Remélem, valaki hamarosan kilövi a s*gged, és a pokol tüzében fogsz bűnhődni örökre, te begyöpösödött, elmeroggyant f*sz” – nyilatkozta nemrég az énekesnő a 24 óráig megtekinthető Instagram-storyjában. Erre pedig több száz kioktató levelet kapott, úgy döntött, hogy néhány megosztásával bebizonyítja, milyen emberek vannak.

Jó barátja, Csonka Bandi úgy gondolta, fontos hogy kiálljon mellette. Instagram-történetében elmondta: egyet ért az énekesnővel, és természetesen támogatja őt.

Kétségbeejtő és letaglózó, hogy kikkel kell együtt élnünk és hogy hova jutottunk! Elképesztő! Vera, nagyon szeretlek enélkül is, de ezzel együtt is!- képedt el az üzenetek olvasása után a színész.