Home / Tips & Tricks / Döbbenetes részletek derültek ki a Hajdúhadházon elgázolt kétéves kislány haláláról

Döbbenetes részletek derültek ki a Hajdúhadházon elgázolt kétéves kislány haláláról

Döbbenetes információkat tudott meg a Blikk a kétéves kisgyermek tragikus halálával kapcsolatban. Az apró lánykát egy kisteherautó gázolta el, s az életét már nem lehetett megmenteni. Információink szerint a gyermek maga mászott kíváncsiságból az álló jármű alá, az ottlétéről senki nem tudott. A sofőr pedig mit sem sejtve elindult…
Ezeket látta már?

Nincs feljelentés a „bedrogozott” kanadai úszónő ügyében
Kiosztották a legjobb balatoni strandok díjait: íme, a teljes lista
– Borzalmas ez az egész – kezdte lapunknak egy férfi, aki a baleset helyszínének közelében lakik.

Úgy tudom, a nagypapát hozták haza a kisteherautóval. Amikor a ház előtt megálltak, még beszélgettek egy kicsit, senki nem gondolta, hogy közben a kislány kiszalad a házból és a kocsi alá mászik.

Amint rájöttek, hogy áthajtott rajta a kocsi, rohantak vele az ügyeletre, de az orvos már nem tudott mit tenni. Nagyon sajnálom a családot, nem is akartam ma feléjük menni… Persze, most sokan mondják itt felénk is, hogy miért nem figyeltek a picire, de szerintem álmában sem gondolt volna senki arra, hogy kiszökik. Errefelé a gyerekek sokszor játszanak, szaladgálnak az utcán, ilyen borzalom azonban még soha nem történt – sírta el magát a férfi.

(A legfrissebb hírek itt)

Egy másik utcabeli azt mondja, az elhunyt kislány nagyon szép, életrevaló gyerek volt.

– Félek, hogy a család soha nem tudja feldolgozni az elvesztését. Nagyon szerették. A családból többen is sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy menthetetlen. Összetartó közösség a miénk, amiben csak tudjuk, segítjük majd őket. Borzalmas belegondolni, hogy el kell temetniük ezt a csöppséget. Igaz a mondás, hogy a legkisebb koporsó a legnehezebb – mondta megtörten a nő.