Home / News / Egy nő igazi álomlakást varázsolt egy lerobbant BUSZBÓL

Egy nő igazi álomlakást varázsolt egy lerobbant BUSZBÓL

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy egy lerobbant, 60-as évekbeli buszból is lehet álomlakást varázsolni? Valószínűleg te sem fűznél hozzá sok reményt, de ez a sztori bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen.

Nagyon sok klassz módszer létezik arra, hogy a lakásodat teljesen átalakítsd, és kihozd belőle a maximumot.

Például egy korábbi cikkünkben már adtunk néhány tippet arra az esetre, ha nagyon kicsike az otthonod, de azt is megmutattuk már, mit tegyél, hogy az olcsó albérlet drágábbnak tűnjön.

Az emberi kreativitás pedig újra és újra bebizonyítja, hogy tényleg mindenből ki lehet hozni olyan csodálatos dolgokat is, amikre először nem gondolnánk.

Jessie Lipskin példája bizonyítja ezt! A lány épp az eBayen böngészett, amikor rábukkant egy lerobbant, 1966-os buszra, ami valószínűleg sokak figyelmét elkerülte volna, de ő azonnal meglátta benne a lehetőséget.

Megvásárolta, és elkezdte felújítani: de nem csak annyi volt a célja, hogy rendbe hozza a járművet! Ő ennél sokkal tovább ment, és egy álomlakást épített belőle.

Így nézett ki a busz, amikor Jessie úgy döntött, hogy megvásárolja.

Jessie nagyon sok dolgot saját maga csinált meg.

Itt már az átalakítás egyik folyamatát láthatod.

És hogy miként néz ki most, miután sikerült befejeznie a teljes átalakítást? Kattints a galériára az ámulatba ejtő fotókért!