Home / News / Éjjel érkezik Magyarországra az áradásokat okozó vihar: mutatjuk, hol várható a legtöbb eső

Éjjel érkezik Magyarországra az áradásokat okozó vihar: mutatjuk, hol várható a legtöbb eső

A Nyugat-Európában több tucat halálos áldozatot szedő hidegörvény hatására komoly jégeső is jelentkezhet, a nagy mennyiségű csapadék garantált. Esti hírösszefoglaló.

Éjjel érkezik Magyarországra az áradásokat okozó vihar: mutatjuk, hol várható a legtöbb eső

A Nyugat-Európában több tucat halálos áldozatot szedő hidegörvény hatására komoly jégeső is jelentkezhet, a nagy mennyiségű csapadék garantált. További információkért katt ide.

Veszélyes jégkrém, banáncsipsz és fűszerek: egymás után jelentette be a termékvisszahívásokat a Metro és az Auchan

Szalmonella, allergia és szennyezés veszélye, valamint egyéb biztonsági okok miatt arra kérik a vásárlókat, hogy az érintett termékekből ne fogyasszanak, az árukat az üzletek megtérítik. A Metro által kivont élelmiszerekről itt és itt, az Auchan problémás portékáiról pedig itt és itt tájékozódhatsz. Ezenkívül a Nébih is kiadott egy közleményt egy nassolnivaló miatt, erről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Vajon milyen vakcinát lehet, és milyen vakcinát kellene kapnunk harmadik oltásként?

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában közölte, hogy augusztus 1-jétől elérhetővé válik a harmadik dózis a koronavírus elleni vakcinákból. A kormányfő túl sok konkrétumot nem osztott meg a témáról, de Kásler Miklós szerdai nyilatkozatából, valamint a szakemberek állásfoglalásai alapján már közelebbi képet kaphatunk arról, vajon mire számíthatunkBővebben.

350 tő marihuána miatt nyomoz a rendőrség, a Fidelitas hódmezővásárhelyi alelnöke lehet az egyik tettes

A rendőrség honlapján egy részletes, de az elkövetők kilétét tekintve szűkszavú közlemény jelent csak meg a marihuánatermesztőkről. Márki-Zay Péter polgármester megerősítette a sajtóhíreket, miszerint a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik helyi vezetőjéről van szó.  Fotó és további részletek ebben a cikkben.

Karácsony Gergely: Szívesen szerepelek egy plakáton Orbán Viktorral, hogy közösen népszerűsítsük az oltást

A főváros főpolgármestere rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a miniszterelnök péntek reggeli bejelentésére a harmadik oltásról és az oltási kampányról. Karácsony tárgyalásokat sürget a kínai beszállítókkal, valamint az ellenzék és a kormányoldal összefogását, ugyanakkor jól megfizetett kampányarcnak nevezte Orbán ViktortBővebben.

Egy szabolcsi háziorvos hamis védettségi igazolványok kiadásában segédkezett 50 ezer forintért

A rendőrségi nyomozás szerint az 54 éves orvos és fiatal segítője hónapokon át koronavírus elleni védőoltás nélküli védettségi igazolványok kiállításában közreműködött. Mi történt? Innen kiderül.

Megint jönnek a pótlóbuszok: újabb szakaszába érkezett az M3-as metró felújítása

Néhány nap múlva hetekre lezárják a kék metró vonalának kétharmadát. A metrófelújítás ezen üteme az autósokat is érinteni fogja. A közlekedési változásokról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

A Honvéd Ƈσʋid-osztályán késelő kínai férfinak elrendelték az előzetes kényszergyógykezelését

A 37 éves kínai állampolgárságú férfi, aki márciusban sebészeti ollóval halálra késelt egy lélegeztetőgépen lévő beteget, akár egy életre börtönbe kerülhet. Az ügy fejleményeiről itt írnak.

Vasárnaptól ismét begördülnek a vonatok a Nyugatiba

Fotó: Eye Ubiquitous/Universal Images Group via Getty Images

A Nyugati pályaudvar átfogó karbantartási munkálatain 600 ember dolgozott egy hónapban át. Radikális átalakításokat terveznek, de a jelenlegi építkezéseknek sincs vége. Mi változott a Nyugatiban, és milyen nagyszabású változtatásokat álmodtak a pályaudvarra? A kérdésekre a választ Vitézy Dávid adja meg ebben a cikkben.