Home / News / Elolvadunk: Harry és Meghan csókja a színpadon

Elolvadunk: Harry és Meghan csókja a színpadon

Nagyon érzelmes jelenetet láthatott az Invictus Games ünnepélyes megnyitójának közönsége, hiszen Meghan és Harry a színpadon váltottak csókot.

A pár két évvel azután, hogy elhagyták Angliát, és egyúttal hivatalosan elhagyták a királyi családot, visszatértek Európába. A nagy visszatérés apropója az idén Hágában rendezett Invictus Games.

A sportesemény alapítója még 2014-ben Harry herceg volt, aki sérült háborús veteránoknak, katonáknak szervezte a versenyt, ami gyorsan jelentős eseménnyé nőtte ki magát.

Természetesen azóta is Harry az Invictus Games lelke, így aztán nem volt váratlan, hogy a járványhelyzet miatt két évig szünetelő esemény újraindulásánál személyesen is jelen lesz majd.

Meghan Markle is elkísérte Hollandiába a férjét, és megjelenésük tényleg diadalmas visszatérésként jellemezhető csak, hiszen a páros valósággal ragyog, nagyon erősnek látszik a szövetségük, és mintha az udvari kötelmek alól felszabadulva újjászülettek volna.

Az Invictus Games hivatalos nyitó ceremóniájára szombat este került, amelyen természetesen Harry herceg tartotta az egyik nyitó beszédet, a dolog különlegessége pedig az volt, hogy Meghan Markle személyesen konferálta fel a férjét.

“Késő éjszakákat és kora hajnalokat töltött a tervezéssel, hogy ez az esemény a lehető legtökéletesebb legyen nektek” – mondta.

“Nem tudnám jobban szeretni és tisztelni őt, és tudom, hogy sokan közületek ugyanígy éreznek vele kapcsolatban, hiszen veterántársatok, aki tíz évig szolgált a hadseregben, részt vett két afganisztáni küldetésen, az Invictus Games alapítója, és két gyermekünk, Archie és Lili édesapja.

Kérem fogadjátok szeretettel a csodálatos férjemet, Sussex hercegét, Harry herceget” – konferálta fel Meghan a párját.

Harry herceg pedig, pedig amikor átvette a feleségétől a mikrofont, egy gyors csókkal hálálta meg a kedves szavakat, majd hozzátette: “Köszönöm, szerelmem.”

A megnyitó legszemélyesebb és legérzelmesebb pillanata mellett akadt még szívszorító pillanat, hiszen megemlékeztek az ukrán katonákról, akik jelenleg is honvédő háborút vívnak az orosz katonai agresszióval szemben.

Egyébként szintén a megnyitón derült ki, hogy a pár közös gyermeke nem katonai pályáról álmodik, hiszen a hamarosan a harmadik szülinapját ünneplő Archie Harry szerint űrhajós szeretne lenni.

A nyitó ceremóniára egyébként Meghan Markle egy visszafogott, klasszikusan elegáns szettet választott. A mellrészen csavart bodyja az egyik hírességek körében legkedveltebb friss márka a Khaite darabja.

Egyszerű mélykék gyapjúnadrággal kombinálta a bodyt, az ejtett vállú felső mellett nagyon jól érvényesült a Cartier nyaklánca, ami igazán státusdarab, és valójában ez a nemes ékszer emelte meg igazán ünnepélyessé Meghan megjelenését.