Home / Inspiration / Ez az 5 csillagjegy nem tud veszíteni

Ez az 5 csillagjegy nem tud veszíteni

Ezek a csillagjegyek csakis nyerésre játszanak, így képtelenek veszíteni. Már akkor is kifordulnak önmagukból, ha csupán egy vitában érzik a vesztüket. Nehéz megmondani, mikor jársz jobban, ha a ragaszkodsz a magad igazához, vagy ha hagyod őket nyerni. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. A Kos

A Kos mindenben első akar lenni, és nagyon rosszul viseli, amikor ez nem jön össze, vagy bármi is veszélyezteti a győzelmét. Ilyenkor sértődékeny és türelmetlen. Szerencsére hamar túlteszi magát a dolgon, és inkább ismét a sikereire fókuszál.

2. A Bak

A Bak a hétköznapi, apró dolgokból is versenyt csinál, és képtelen veszíteni. Egyébként is hajlamos folyamatosan másokhoz hasonlítgatni, méregetni magát, és akire valódi ellenfélként tekint, akiről úgy gondolja, felülkerekedhet rajta, azzal kifejezetten goromba és undok tud lenni.

3. Az Oroszlán

Az Oroszlán imád a dobogó legfelső fokán állni. Amellett, hogy magabiztos és rendkívül büszke típus, mégis folyamatos megerősítésre, dicséretre, visszaigazolásra van szüksége, hogy ő a legjobb, a legnagyszerűbb. Veszíteni ő sem tud, és igencsak a szívére veszi, amikor mégis alulmarad.

4. A Rák

Az érzékeny és érzelmes Rák sem emészti könnyen a veszteséget, hiszen ő még a győzelemmel is nehezen birkózik meg. Mentségére szóljon, nem az az öklét rázós vesztes típus, inkább csendben és magában szenved.

5. A Bika

A Bika azt mondja magáról, hidegen hagyják a versenyhelyzetek, pedig valójában csak fél, hogy veszíteni fog. Nem csoda, hiszen borzalmas vesztes: sír, toporzékol, akár még agresszió is előjöhet belőle. Viszont amikor ő a nyertes, a legnagylelkűbb, a legelragadóbb teremtés lesz a világon.