Home / News / Felháborodtak a britek Boris Johnson beszédén, amelyet az oroszokhoz intézett

Felháborodtak a britek Boris Johnson beszédén, amelyet az oroszokhoz intézett

A Daily Mail olvasói felháborodtak azon, hogy Boris Johnson brit miniszterelnök a bucsai helyzet után keresetlen szavakkal szólította fel az oroszokat, hogy osszák meg az igazságot.

Boris Johnson azt tanácsolta az oroszoknak, hogy használjanak VPN-eket, hogy független információkhoz jussanak a történésekről, és minél több emberhez juttassák el azokat. Véleménye szerint a történelem emlékezni fog azokra, akik „másként“ gondolkodtak.

Sok felhasználó úgy érezte, hogy Johnson csak olaj a tűzre, míg mások arra szólították fel, hogy először a hazájával törődjön, írja a RIA Novosztyi, amely több ellenséges kommentet is kiemelt, amely megjelentek a Daily Mail oldalán.

„Johnson forradalomra szólítja fel az orosz népet? Úgy tűnik. Ő egy háborús uszító: ahelyett, hogy békés találkozókra szólítana fel, folyamatosan olajat önt a tűzre. Jobb lenne, ha inkább csendben maradna“ (Mary Smith)

„Talán Boris-nak meg kellene fogadnia a saját tanácsát!“ (Itmakessense)

„Hol voltak ezek a vezetők, amikor elfoglalták Irakot és Líbiát?“ (Prada)

„Miért nem fordítanak több figyelmet a polgáraikra, akik hónapról hónapra a túlélésért küzdenek?“ (ID3455678.)

„Boris, haver, az oroszok nem hisznek el semmit, amit Nyugaton fecsegnek. Az oroszok többsége támogatja a különleges műveletet. Az ukrajnai konfliktus 2014 óta tart, de a nyugati média nagyrészt figyelmen kívül hagyta a tudósításokat.“ (Truthbetold000)

„Akkor mi az igazság, Borisz? Pontosan mit is csináltak Bidenék Ukrajnában? Az igazság pontosan az, hogy a háború már nyolc éve tart, de önök csak akkor vették észre, amikor Oroszország úgy döntött, hogy közbelép és megvédi a népét.“ (Ostef1)

„Igen, biztosan emlékezni fogunk arra, hogy jobban aggódsz Ukrajna miatt, mint Nagy-Britannia miatt.“