Home / News / Fordulat: a Fidesz megszavazta az orosz gázcsapok elzárását

Fordulat: a Fidesz megszavazta az orosz gázcsapok elzárását

Miközben azt mondják, hogy nem szavazták meg. Csak a szokásos fideszes hazugság.

Az elmúlt hónapok attól voltak hangosak a Fidesz propaganda oldalain, ha az ellenzék nyer, el fogja zárni az orosz gázcsapokat.

Ehhez képest pár nappal a választások után éppen a Fidesz Európai parlamenti frakciója szavazta meg azt az EU-s állásfoglalást, amiben azt követelik, hogy azonnal állítsák le az orosz kőolaj, földgáz, szén és nukleáris üzemanyag behozatalt.

Hazudnak!

Ehhez képest a Fidesz furfangosan próbálta kommunikálni,

Az állásfoglalás vitája után előbb a különféle módosító javaslatokról szavaztak, amelyek sorában valóban nemmel szavazott a Fidesz, de végül a teljes állásfoglalást már megszavazták, amiben az orosz gáz behozatal azonnali leállásának követelésével értettek egyet.

A valódi tettek szintjén tehát mégiscsak az orosz gázbehozatal ellen szavazott a Fidesz. Ez már megszoktuk tőlük az elmúlt 12 évben: Azt kell nézni, amit csinálnak, nem azt, amit hazudnak! Mert hazudnak.

===========

Orbán Viktor Röfinek is köszönetet mondott

A miniszterelnök által megosztott fénykép alapján úgy tűnik, az öttömösi elsöprő Fidesz győzelmet a disznóvágásnak is tulajdonítja Orbán.

Hatalmas győzelmet aratott Öttömös 002. számú szavazókörében Mihálffy Béla, aki 66,23%-os eredménye mögött mindössze 22,08%-kal áll második helyen Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.

A kiemelkedő eredményt Orbán Viktor Röfinek is megköszönte.