Home / Family / Fotóikkal üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok: nekik is ugyanúgy jár a boldogság

Fotóikkal üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok: nekik is ugyanúgy jár a boldogság

A neten osztották meg szerelmes fotóikat a nagyobb korkülönbséggel élő párok. Az előítéletekre akarnak rácáfolni kapcsolatukkal.

A párok közti nagy korkülönbség még mindig borzasztóan megosztja az embereket.

Sokan úgy gondolják, az ilyen kapcsolatok nem működhetnek igazán, de talán még többen vannak azon a véleményen, hogy a hasonló viszonyok alapja leginkább a pénz vagy a kihasználás, nem pedig a szerelem.

Bár sajnos mindegyikre bőven akad példa, az azonban egyáltalán nem igaz, hogy mindig ez a helyzet.

Számos párnak kell eltűrnie rosszalló tekinteteket az utcán vagy hallgatnia kétkedő, bántó megjegyzéseket azért, mert az egyikük több évvel idősebb a másikuknál.

Éppen ezért egyre többen igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy bizony akár tíz-húsz évnyi korkülönbséggel is lehet igazán boldog egy kapcsolat.

A nagyobb korkülönbséggel élő párok fotói

A Redditen közös fotóikkal üzentek a szerelmesek: azt akarják megmutatni, hogy a kor nem számít, és nagyobb eltérés esetén is lehetnek őszintén az érzelmek.

Be akarják bizonyítani, hogy ebben az esetben sem csak futó kalandokról lehet szó, és jobb lenne nem ítélkezni senki felett. A Bright Side gyűjtötte össze képeiket.

Az 54 éves férfi és a 28 éves nő már több mint egy éve házasok, most pedig boldogabbak nem is lehetnének, hogy kezükben tarthatják első közös gyermeküket.

A 23 éves férfi és a 34 éves nő nemrég ünnepelték egyéves évfordulójukat, és már a közös házvásárlás is folyamatban van.

Az 53 éves férfi és 24 éves párja már egy gyermek büszke szülei. Maguk sem gondolták, hogy így alakul majd a jövőjük.

A 24 éves férfi hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, hogy rátalált 42 éves párjára, akivel fülig szerelmesek egymásba.

A 28 éves hölgy elképesztően boldog 45 éves szerelmével, akivel több mint 1,5 éve randevúznak, és nemrég össze is költöztek.

A 41 éves nő elárulta: álmai férfijának hívná 26 éves férjét, de az az igazság, hogy nem is mert sosem álmodni arról, hogy rátalál egy ilyen kivételes emberre.

A 46 éves férfi és a 28 éves hölgy boldogan várják első közös gyermeküket.

A 35 éves nő és az 52 éves férfi több mint öt éve szerelmesek, nemrég pedig közös lakásba is költöztek.

Semmit nem számít hétévnyi korkülönbség, ha az ember nemcsak a szerelméhez, hanem a legjobb barátjához megy hozzá – erre hívja fel a figyelmet a 31 éves hölgy és 24 éves párja.