Home / News / Friss fotón Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője: a 39 éves Alina gyerekeket szült a pletykák szerint

Friss fotón Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője: a 39 éves Alina gyerekeket szült a pletykák szerint

Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva sikeres olimpikon volt.

Vlagyimir Putyin sosem szerette, ha a magánélete van terítéken, első házasságából született lányai, a 36 éves Marija és a 35 esztendős Jekatyerina kilétét is titkolja.

Amikor még felnőtt lányai édesanyjával, Ljudmilával élt házasságban, már akkor el kezdték pletykálni, hogy összeszűrte az egyik orosz olimpikonnal, Alina Kabajevával a levet.

Oroszország elnöke és felesége 2013-ban jelentették be, hogy elválnak útjaik, a bíróság egy évvel később mondta ki a válásukat.

Azóta sincs hivatalos információ arról, hogy új párra lelt volna Putyin, άм a sajtóértesülések szerint Kabajeva a titkos orosz first lady.

Alina Kabajeva a saját nevével ellátott tornászfesztiválján jelent meg idén áprilisban a moszkvai VTB Arénában, a műsort május 8-án közvetítik Oroszországban.

Vlagyimir Putyin szeretője, Alina

Alina Kabajeva 1983 májusában látta meg a napvilágot, így hamarosan a 39. születésnapját ünnepelheti.

Három és fél éves korában kezdett ritmikus gimnasztika órákra járni, tinédzserként már versenyszerűen űzte a sportot, számos versenyt megnyert, például 15 évesen aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon.

A 2004-es athéni olimpián aranyérmet szerzett az egyéni ritmikus gimnasztika versenyszámban.

2001-ben doppingbotrányba keveredett, ami miatt egy évig eltiltották a sporttól, de 2002-ben visszatért. A 2004-es athéni olimpián aranyérmes lett, ami karrierje csúcsa volt.

Ezután egy rövid időre visszavonult, majd mégis visszatért, azonban a 2000-es évek második felében már a politikai tevékenységei vették el ideje nagyobb részét.

2007-ben parlamenti képviselő lett, Putyin pártjában, az Egységes Oroszország Pártban sport- és ifjúsági ügyekkel kezdett foglalkozni. 2014 szeptemberében lett az egyik legnagyobb médiavállalat, a National Media Group vezetője.

Sikeres sportolói eredményeinek köszönhetően ismerkedett meg Vlagyimir Putyinnal.

2008 óta rendszeresen összemossák a nevét Putyinnal, még ebben az évben kezdett cikkezni az egyik moszkvai újság, a Moszkovszkij Korreszpongyentet, melynek tulajdonosa egy volt KGB-ügynök, Alexander Lebedev volt.

Akkor a róluk megjelent írásban úgy fogalmaztak, hogy Putyin hamarosan feleségül veszi a nála 31 évvel fiatalabb nőt, emellett megírták, hogy az orosz politikus feleségétől, Ljudmilától is elvált.

Kabajeva a cikk megjelenése után perrel fenyegetőzött, illetve Putyin is tagadta a híreszteléseket. Rövid időn belül megszűnt a pletykalap.

2008 óta azt pletykálják róluk, hogy valójában egy párt alkotnak, de ezt egyikőjük sem erősítette meg.

Kabajeva a pletykák szerint több gyermeket szült a politikusnak az elmúlt években, de mivel mindketten óvják a magánéletüket, így ennek tényét nehéz bizonyítani.

Már 2009-ben arról számoltak be, hogy egy fiúnak adott életet, de 2013-ban azt nyilatkozta a 7days.ru oldalnak, hogy nincs gyermeke.

2015 tavaszán azt írták, hogy az év februárjában két kislányt hozott a világra egy svájci magánkórházban, 2019-ben pedig ikerfiúknak adott életet. Ezeket a pletykákat sosem erősítette meg Kabajeva.

2021 decemberében szintén Moszkvában fotózták.

Az orosz-ukrán háború kitörésekor újra előkerült az állítólagos szerető neve, márciusban a Page Six írta meg, hogy a nő és a gyerekei Svájcban rejtőzködnek, azóta aktivisták aláírásgyűjtést szerveztek, hogy utasítsák ki az olimpikont és gyerekeit az országukból.

Az Euronews megírta, hogy a Wall Street Journal információi szerint  az amerikai tisztviselők visszatartották a Kabajeva elleni szankciókat, mert attól tartottak, hogy Putyin személyes támadásnak tekintené azt.

Ezt olyan személyes csapásnak tekintenék Putyinra nézve, amely tovább fokozhatja a feszültséget Oroszország és az Egyesült Államok között.

2021 novemberében az International Sport Movies & TV Fesztiválon egy díjat vehetett át. Az eseményt Olaszországban tartották meg.

Άм ennek tényét Jen Psaki, a Fehér Ház sajtófőnöke cáfolta, tovább folytatják a szankciók felülvizsgálatát, és senki nem érezheti magát biztonságban. Eddig az elnököt, a lányait, illetve Putyin legközelebbi barátait szankcionálták.

Alina Kabajeva áprilisban Moszkvában bukkant fel a VTB Arénában megrendezett Alina Fesztiválon. Egy olyan sajtófal mögött adott interjút, amelynek a hátuljára egy Z betűt nyomtattak, ami az ukrán-orosz háború támogatásának jelképe lett.