Home / News / Gergő gazda visszahívta az egyik lányt, akit korábban elküldött

Gergő gazda visszahívta az egyik lányt, akit korábban elküldött

Gergő gazda a kiválasztás után meggondolta magát.

Tegnap este eldőlt, hogy a 17-ből melyik az a négy lány, akit Gergő gazda jobban meg szeretne ismerni. Nádai Anikónak elárulta, nagyon nehéz volt a döntés, hiszen szép lányokat választott és mindegyikük levele megérintette a szívét. Végül azonban csak négy jelöltet vihetett haza, de mivel hiányérzete volt, rácsörgött még valakire.

Gergő gazda a legfőbb bizalmasával, az öccsével beszélte meg a történteket. Elárulta, hogy kiválasztott négy lányt, de lehet, hogy hibázott, hiszen volt még egy jelölt, akit még jobban szeretne megismerni.

,,Nem tudom, hogy jó ötlet volt-e otthagyni az ötödiket, Eleonórát. Hosszú volt az éjszaka, volt időm gondolkozni. De lehet, hogy valahogy ide tudnám hozni őt, egy esélyt adnék neki”

– mondta Gergő, majd Nádai Anikóhoz fordult segítségért, elkérte tőle Eleonóra számát. A lány felvette a telefont, Gergő pedig bevallotta, hogy lehet, túlgondolta a tegnapi napot és elhamarkodta a döntését, de nagyon szeretné, hogy adjon neki még egy esélyt. Hogy milyen választ adott a lány, az a mai adásból kiderül.