Home / News / Gólyahír: megszületett Rácz Jenőék kislánya – Itt az első fotó!

Gólyahír: megszületett Rácz Jenőék kislánya – Itt az első fotó!

Itt a hatalmas örömhír, amire szinte az egész ország várt: megszületett Rácz Jenőék kislánya, Kamilla.

Rácz Jenő és felesége, Dóri tavaly novemberben jelentették be, hogy kisbabájuk lesz. A kicsi romantikus környezetben, a nászútjukon fogant meg, így igazi szerelemgyerekként várták.

Később egy babaváró bulin kiderült a magzat neme is, miután a szétdurrantott lufiból lehulló rózsaszín darabok elárulták: kislányuk lesz.

Mint mondták, a pici nevét már régen kitalálták, amikor még csak randiztak egymással, ezért a Kamillánál maradtak.

A séf nem titkolta, hogy valószínűleg azok közé tartoznak majd, akik a közösségi oldalaikon is elbüszkélkednek a gyermekükkel, amire hamarabb sor került, mint gondolták volna.

A kismama nemrég még arról beszélt, hogy egy szülésre bocsátó szertatáson vett részt, tegnap pedig megmutatta hatalmas pocakját is.

Arra viszont senki nem számított, hogy a séf csütörtök reggel már a kórházból fog bejelentkezni, tudatva, hogy el sem hiszi a történteket, de hamarosan apa lesz.

Szerelmük gyümölcsét Dóri és Jenő is nagyon várta már, most pedig végre elérkezett a pillanat, hogy karjaikban tarthassák a kislányukat, ugyanis néhány héttel korábban, de megszületett Kamilla. Hatalmas a boldogság a házaspárnál.

Az Instagram-oldalára rakta ki Dóri, ahogy a büszke édesapa éppen az újszülött kicsi lábát puszilja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj)