Home / Photography / Gyönyörű volt hosszú hajjal is: így nézett ki Will Smith felesége a betegsége előtt

Gyönyörű volt hosszú hajjal is: így nézett ki Will Smith felesége a betegsége előtt

Jada Pinkett Smith régebben szívesen viselte kiengedve a hosszú haját.

Az idei Oscar-botrány középpontjában az áll, hogy Will Smith megpofozta Chris Rock humoristát, mert az a felesége betegségével viccelődött.

A poén kétségtelenül ízléstelen volt, tekintve, hogy Jada egy olyan autoimmun betegségben szenved, ami a haj elvesztéséhez vezet – erről itt írtunk bővebben. Képeken mutatjuk, hogy hogy nézett ki a színésznő a diagnózisa előtt.

Dús, fekete haja volt

Jada Pinkett Smith filmes karrierje a kilencvenes években kezdődött, amikor szerepet kapott Bill Cosby A Different World című sitcomjában. A színésznő ez idő tájt ismerkedett meg a férjével, Will Smith-el is.

A párnak két gyermeke született, Jaden 1998-ban és Willow 2000-ben. A családalapítás mellett Jada a színészi karrierjére is sok energiát fordított, játszott a Mátrixban és Tom Cruissal a Collateral – A halál záloga című krimiben is.

Jada énekesnőként is kipróbálta magát: a Wicked Wisdom nevű metálbanda frontembereként több koncerten is előadott.

Emellett folyamatosan támogatta a férjét, aki egyre nagyobb szerepeket kapott.

A sztárpár Hollywoodban, ahol a házasságok nem tartanak sokáig, a családi élet mintaképe lett.

A színésznő számára az áttörést a 2010-es évek közepe hozta meg, amikor több tévésorozatban és a Magic Mike XXL című zenés vígjátékban is szerepet kapott.

A színésznő először 2018-ban beszélt nyíltan a betegségéről, ami a hajhullást okoz, de utána még sokáig rövid frizurája volt.

Végül 2021 nyarán a lánya, Willow unszolására közösen leborotválták a fejüket, amit azóta is mindketten tartanak.