Home / News / Heti horoszkóp (február 7-13.): Meglepő sikerekre, kiemelkedő eredményekre van lehetőséged

Heti horoszkóp (február 7-13.): Meglepő sikerekre, kiemelkedő eredményekre van lehetőséged

Ezt tartogatják számodra a csillagok a hétre.

A Szüzeket a heti égi konstellációk nem gátolják semmiben, sőt, minden eltervezett feladattal kapcsolatban sikerrel kecsegtetnek. A Skorpiók nem tudják pontosan megfogalmazni, mi van velük, de ezekben a napokban sehogy sem találják a helyüket, a gondolataik összevissza csaponghatnak, az aktuális lehetőségeiket pedig hajlamosak lesznek elszalasztani.

A Nyilasoknak meglepő sikerekre, kiemelkedő eredményekre van lehetőségük ezekben a napokban, sőt jövő héten is jók a kilátásaik.

Kos

A múlt héten, január utolsó napjaiban sok kétséged merült fel azzal összefüggésben, vajon jó úton jársz-e, megfelelőek-e az aktuális céljaid. Ráadásul az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségre is sürgősen megoldást kell találnod, le kell ezt valamilyen formában vezetned, így a hét második felében nyugodtabb napok köszönthetnek rád!

A megfelelő csillagállás hozzásegít függő ügyeid gördülékeny megoldásához. Ha ingatlanügyleten, vállalkozáson, új munkán, tanuláson töröd a fejedet, akkor ez a hét kiváló terveid megvalósításához vagy a megkezdéshez.

Bika

Az égi mozgások most mindenféle hatást előidéznek benned és körülötted, de leginkább felerősödő szociális érzékenységedben fog megmutatkozni a Vízöntőben járó Szaturnusz ereje. Ugyanakkor ne feledd, hogy most sem engedheted meg magadnak, hogy a világ összes gondját, baját a nyakadba vedd!

El kell kerülnöd azt, hogy mások helyett akarj megoldani olyat, ami az ő feladatuk vagy kötelezettségük. Nem segíthetsz mindenkinek, főleg nem erődön felül! Amennyiben mégis megteszed, könnyen kihasználhatják a jóindulatodat, és erre nincs szükséged, ugye?

Ikrek

A januári hónapot végre magad mögött hagyod, ami azt is jelenti, hogy meglehetősen sok nehézségen és problémán vagy túl, amik nagy többsége érzelmileg, erkölcsileg vagy épp anyagilag megviselt téged. Ugyanakkor épp itt az ideje túltenni magad minden nehézségen, s tiszta lappal kell elkezdened a februári hónapot.

A tél utolsó havának első hete segíthet abban, hogy végre bölcsen belásd, nem is volt akkora a baj, mint, amekkorának láttad. Bár meglehet, hogy hibáztál néhányszor a közelmúltban, de ez nem lehet ok arra, hogy magadba fordulj, s elkedvetlenedj! Mosolyogj többet

Rák

Jelentős döntések meghozatalára alkalmasak február első napjai – legyél bátor, hozz merész döntéseket! Gondold át, mi az, amit meg szeretnél végre valósítani a közeljövőben, s bármibe is kezdj ezen a héten, azt képes leszel sikerrel véghez vinni.

Szerencsére az akadályok és bonyodalmak elkerülnek. Arra viszont nagyon figyelj oda, hogy ne vállald túl magadat, különben több kellemetlen pillanatban lehet részed a meggondolatlanságod miatt. A hétvége már jóval kiegyensúlyozottabban és nyugodtabban telik, semmilyen meghívást, társasági eseményt ne utasíts vissza!

Oroszlán

Felemelő kilátásokkal, meglepő lehetőségekkel kecsegtetnek a csillagok február első hetében, épp ezért bátran vágj bele a dolgok közepébe! Karrier, anyagiak vagy épp párkapcsolati terén szeretnél előre lépni, s változtatni az aktuális helyzeteden?

Egészen péntekig a bolygók a Te malmodra hajtják a vizet, kiemelkedő eredményeket könyvelhetsz el, de persze ezért sokat is kell tenned, a fotelban ülést most felejtsd el! Semmi nem oldódik meg csak úgy, magától, viszont az is biztos, ha megteszed az első bátor lépéseket, az élet tálcán fogja kínálni számodra a lehetőségeket! Ugye fogsz élni az alkalommal?

Szűz

Amennyiben az a meggyőződésed, hogy minden sínen van, hát hétfőn látni fogod azt, hogy tévedsz. Egy régen szőnyeg alá sepert bonyodalom kerülhet újra elő ezekben a napokban, s ez igen erőteljesen kibillenthet lelki egyensúlyodból. Jusson eszedbe az, hogy még mindig függőben van ez a kényes téma, ami nem véletlen!

Te magad kerülgetted az adott ügyet elég sokáig… Ahhoz, hogy lezárd ezt az szituációt mihamarabb és jól, ahhoz kommunikálnod kell a környezeteddel, még akkor is, ha ez kellemetlenséget hoz magával. Nem várhatod, hogy valaki majd megoldja helyetted a dolgaidat!

Mérleg

Kiemelten jelentős időszak lesz ez a hét az életedben, ugyanis egy igen komoly folyamat indul most el, épp ezért – ha van rá módod -, a következő hetekben és hónapokban is szánj energiát, időt a tanulásra, ismeretlen dolgokban való elmélyülésre, keresésre, kutatásra, mert semmi sem történik véletlenül!

Keress olyan elfoglaltságot, hobbit, szabadidős tevékenységet, ami leköti fölös energiádat és segíti a régen sutba dobott álmok megvalósítását. Ha mostanában kritika ér, az nem a lelkivilágod összetaposásáért történik, hanem építő jellegű, azaz legvégső soron csak hasznod lehet belőle!

Skorpió

Az aktuális heti konstelláció jelentősen hozzásegítenek téged ahhoz, hogy mindenféle akadályt a megszokottnál is könnyebben átugorj, ráadásul a megválaszolhatatlannak tűnő dolgokra is megoldást találj. Amennyiben úgy véled, nem boldogulsz egy vagy akár több aktuális feladatoddal, egy pillanatig se szégyellj segítséget vagy tanácsot kérni nálad tapasztaltabbaktól.

Családtaghoz, baráthoz vagy munkatársakhoz is fordulhatsz, a bátrakat nem utasítják vissza! Rátalálhatsz valakire, aki igazi szövetségeseddé válhat a 2022-es esztendő következő hónapjaiban.

Nyilas

Valahogy nem érzed jól magadat a bőrödben, sehogy nem találod a helyedet, olyan, mintha az egész világ összefogott volna ellened? No, gyorsan tedd magad túl ezeken a képzelgéseken, ezt az érzést meg lehet szüntetni, de ahhoz nyugalomra, elcsendesülésre lesz szükséged.

Azon kívül, hogy rengeteg a dolgod, és azt sem tudod, mihez is kezdj neki, nincs semmi komoly baj. Persze tudnod kell, hogy ezt a fura helyzetet a Merkúr és a Plútó együttállása idézi elő, s ez a teljes hetet meghatározza.

Hidd el, senki nincs ellened, csupán a felhalmozott dolgaid okoznak átmeneti gondot. képes vagy megoldani a dolgaidat, de ehhez nagyobb rendszerezettségre lesz szükséged.

Bak

A múlt hét sok-sok nyűgje igencsak múlóban van, s ennek egyik pozitív hatása, hogy régóta feledésbe merült terveid, ötleteid ismét terítékre kerülnek. Egy merőben új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás vagy a rég áhított szabadság lehetősége is fellelkesítheti monoton hétköznapjaidat.

Ugyanakkor a kapkodás sem javallott! Mielőtt átgondolatlanul belekezdesz bármibe is, fontold meg alaposan minden egyes lépésedet, így sehol nem érhet kellemetlen meglepetés! A megfontoltság ritka kincs, Bakként pedig birtokában vagy ennek a remek képességnek.

Vízöntő

A Szaturnusz rendületlenül a Te jegyedben jár, s a Vénusz retrográd idejének is a végére értünk a múlt hét során. Ez a kettős pozitív hatás főleg a szerelmi ügyeidnek kedvezhet, különösen akkor, ha rendezni valód van partnereddel vagy keresed az igazit.

Ha netán pénzügyi vagy más jellegű problémáidat szeretnéd mihamarabb megoldani, abban is segítséget kapsz az aktuális konstellációk jótékony hatásának segítségével. Egészségi téren adódhatnak apró galibák, άм ezek elsősorban lelki leterheltségednek az eredménye. A folyamatos stressz most jön ki rajtad, ideje lenne pihenni néhány napot.

Halak

Hétfőn és kedden meglepően kiegyensúlyozott leszel, sok felhalmozódott dolognak leszel képes a végére járni. Február 2-án és 3-án a Hold a Te jegyben jár, ennek megfelelően ezek a napok a töprengésnek, mélázásnak, mély gondolatoknak kedveznek, viszont egyáltalán nem alkalmasak arra, hogy nagyszabású dolgokat vigyél véghez.

Régi, elavult dolgokon tűnődsz, sokszor olyanokon, amik már rég nem aktuálisak, sőt! Egyenesen az idődet vesztegeted azokkal. Ideje tervezni, a jövőt kutatni, nem pedig a múltba révedni. Nem engedheted meg magadnak azt, hogy pazarold az idődet felesleges dolgokra.