Home / News / Heti horoszkóp július 12-től 18-ig: a Kos szerencsés, a Halak új fejezetet kezd

Heti horoszkóp július 12-től 18-ig: a Kos szerencsés, a Halak új fejezetet kezd

A heti horoszkóp szerint sokak új kezdetre számíthatnak.

Szebbnél szebb nyári napokban van részünk, ami ideális alapot nyújt az emlékek szerzésének, a szerelemnek, és fejlődésre motivál.

Most sokak életében kezdődhet el egy új fejezet, mások pedig Fortuna kegyességének örülhetnek. Részletek a horoszkópban!

KOS (III. 21. – IV. 20.)

A napokban a szerencse kíséri utad, így bármibe is fogsz, az jól fog elsülni. Érdemes erre a hétre időzítened halogatott teendőid, elintéznivalóid. Pároddal remekül megértitek egymást, és szinte befejezitek egymás mondatait. Ha még egyedülálló vagy, új jelöltet pillantasz meg, akivel azonnal összeakad a tekintetetek. Szerelem első látásra?

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Harmóniában telik a heted, most minden az elképzelésed szerint alakul. Nagy örömödre egy elintéznivalóddal is könnyedén boldogulsz. Ha párban vagy, közösen számíthattok egy remek hírre. A dolog mindkettőtöket érinti. Amennyiben egyedülálló vagy, egy olyan jelölt lép színre, akit valóban el tudsz képzelni párodnak.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, άм sajnos a köszönet nem lesz olyan, amilyet várnál. Bátran tedd szóvá a dolgot, hogy feloldódhasson köztetek a feszültség! Kedveseddel egy hamarosan esedékes program megszervezése ad extra feladatokat. Ha még nincs párod, titkos rajongód végre összeszedheti a bátorságát.

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Szinte iszod a nyári napsütést, és rendkívül élvezed az évszak változatos programjait. Szerelmedben, szingliként pedig egy barátnőd vagy rokonod személyében lelhetsz nagyszerű partnerre ebben. Sok szép, maradandó, örömteli közös emléket szerezhetsz az elkövetkezendő napokban. Ez lehet életed egyik legeseménydúsabb nyara.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 22.)

Jó híreket tartogat számodra a hét. Egy régebben dédelgetett álmodhoz kerülsz egy lépéssel közelebb. Kedveseddel kis féltékenység borsozza meg a hangulatot. Vigyázz, hogy ne fajuljon el a helyzet, hanem oldjátok meg őszinte szavakkal a dolgot! Szingliként egy másik nőben riválisod ismered fel. Nyugodj meg, jelöltednek nem ismerheted a zsánerét!

SZŰZ (VIII. 23. – IX. 22.)

Karrieredben felcsillan az előrelépés lehetősége. Most érdemes átgondolnod, hogy milyen irányba is mennél tovább szívesen, és mi ígér több fejlődést a számodra. Szíved választottjával kellemes és romantikus nyári programok várnak. Amennyiben egyedülálló vagy, a napokban új lehetőséged adódik az ismerkedésre, hála egy barátnődnek.

MÉRLEG (IX. 23. – X. 22.)

Egy félreértés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, de mindent hamar tisztázhatsz, ha tudatosan kezeled a helyzetet, és jól kommunikálsz. Pároddal új dolgot tudtok meg egymásról, ami közelebbire fűzi a kapcsolatotokat. Amennyiben nincs kapcsolatod, egy olyan illető próbálkozik ismét, akit korábban már kikosaraztál. Ezúttal számodra is szimpatikusabb lehet.

SKORPIÓ (X. 23. – XI. 21.)

A nyári pezsgés igazán feltölt, és talán nem is mindig könnyű úgy beosztanod az időd, hogy mindenre jusson belőle. Érdemes hetekre előre átgondolnod, mi halasztható, és mi nem. Szerelmed bókok tengerével áraszt el, ami nem is csoda, hiszen kisugárzásod vonzóbb, mint valaha. Ha még nincs párod, vonzerődnek különösen nagy hasznát veheted: most randira hívhatnak.

NYILAS (XI. 22. – XII. 21.)

Most új hobbira tehetsz szert, ha kíváncsi és nyitott vagy az újdonságokra, és örömmel próbálsz ki ismeretlen dolgokat. Lehet, hogy a zene, de talán a képzőművészet terén szerzel kellemes élményeket. Pároddal egy kis félreértés kerekedhet köztetek, de amikor az egész lecseng, csupán egy mókás emlékké válik. Ha nincs kapcsolatod, egy izgalmas flörtben lehet részed.

BAK (XII. 22. – I. 20.)

Régi ismerősöd kereshet fel, ami igazán örömteli lesz a számodra. Az illető az elmúlt időben sokat változhatott, és élmény lesz vele megosztani, mi minden történt, amióta legutóbb találkoztatok. Ha kapcsolatban élsz, kissé féltékeny lehetsz a párodra. Szerencsére kiderülhet, hogy alaptalanul. Szingli vagy? Exedről tudsz meg egy érdekes pletykát.

VÍZÖNTŐ (I. 21. – II. 19.)

Lendületesen indul a heted. Hála ennek, egy hirtelen felmerülő problémát igazán frappánsan oldasz meg. Pároddal kis vita adódhat egy program kapcsán, de szerencsére hamar közös nevezőre fogtok jutni. Szingliként beszédbe elegyedsz egy helyes pasival, de sajnos nem lesztek egy hullámhosszon.

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Rájössz, hol csúszik ki a kelleténél több pénz a zsebedből. Ezentúl tudatosabb lehetsz, és egy új időszak veszi kezdetét életedben, amikor is sokkal pozitívabb anyagi helyzetet tudsz kialakítani magadnak. Ha párban vagy, a humor lesz hetetek főszereplője. Ha nincs párod, most érdemes szétnézned egy online társkeresőn.