Home / News / Heti horoszkóp: Mi vár rád az ünnepek alatt? – december 23-30.

Heti horoszkóp: Mi vár rád az ünnepek alatt? – december 23-30.

Nézzük, mi vár rád ezen a héten, azaz a karácsonyi időszakban!

Kos (03. 21-04. 20.)

A hét elején csomagolj be mindent, és rabold el kedvesedet, άм ha még nem találtad meg az igazit, barátaid összehozhatnak egy randit.

Protektorok egyengetik az utadat, de nem engedheted meg magadnak, hogy leégj anyagilag. Nem juthatsz fel a csúcsra bizonyos kíméletlenség nélkül, de ne az legyen életed fő célja, hogy főnököd ágyba vigyen.

Bika (04. 21-05. 20.)

A hét elején jó munkaajánlatot kapsz és kifizetik, ami jár. Kitűnő eredményeket érsz el olyasmiben, amiben csak kevesen jártasak, de biztonságról ne is álmodozz.

Egzisztenciádban megélhetsz néhány változást. Az ünnepeken bezárhatod a boltot, és ha egy ideje készültél rá, hogy elutazol a pároddal valahová, be is fizetsz az utazásra.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Egy váratlan találkozás felvillanyoz, de senkinek ne kötelezd el magad egy kapcsolat kezdetén.

Sütkérezhetsz partnered sikerében, de az ünnepeken kerülni kell a vitát és a pereskedést, mert annak kimenetele ellened fordulhat. Ha a bank állandóan a nyakadra jár, bebizonyíthatod, hogy jól tudod manipulálni ügyfeleidet, munkaadóidat.

Rák (06. 22-07. 22.)

Ha olyan képességek birtokában vagy, amelyekkel a többiek nem rendelkeznek, a hét elején jól fizető feladattal bíznak meg, de ha kölcsönkérsz valakitől egy új üzlet indítására, akkor a hiteleződ azt vissza is akarja kapni. Érdekkapcsolatból nem lesz őszinte szerelem, keress inkább olyan társat, aki nem cipeli magával régi kapcsolata terheit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Kreativitásodat elismerik, növelheted jövedelmedet, de eleged van már a kötetlen, szabad életből, és szeretnél férjhez menni.

Άм éppen az ünnepeken derül ki, hogy a pasid hallani sem akar róla. Ha nem boldogulsz a hivatásoddal, de elolvasol egy álláshirdetést, úgy látod, itt a nagy lehetőség, hogy megszökj az egyhangú hétköznapok elől.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Otthonod nagyobb anyagi ráfordítást igényel, de az ünnepeken hiába vágysz bonyodalommentes életre. Ne áldozd föl a munkádat azért, hogy céged legvadabb, és egyben legnyugtalanítóbb pasija előrejutását segítsd, de volna szíved, hogy hűtlen legyél a vállalatodhoz? A fizetésedről viszont alkudozhatsz vagy akár a munkakörödről is.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Ha egyikőtök szorosabb köteléket képzel el, mint a másik, ott valami nincs rendjén. Utálod a karácsonyi vendégjárást, ezért nem vagy hajlandó mosolyogni olyanokra, akiket nem kedvelsz, akik csak a pénzedre utaznak. Ha a párodtól, követeled a céged megmentéséhez szükséges pénz előteremtését, ne lepődj meg, ha kitör a botrány.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó dolog vásárolni, birtokolni, de még jobb, ha meg is mutathatod, hogy mid van. Üzleti ügyekben jó híreket hallasz, de a családban veled végeztetik el az összes házimunkát. Ha a családi életed vagy a párkapcsolatod hajótöréssel fenyeget, nincs jobb, mint másokon segíteni ahelyett, hogy az ünnepnapokon állandóan felhívogatnád az exedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Jó dolog vásárolni, birtokolni, de még jobb, ha meg is mutathatod, hogy mid van. Üzleti ügyekben jó híreket hallasz, de a családban veled végeztetik el az összes házimunkát. Ha a családi életed vagy a párkapcsolatod hajótöréssel fenyeget, nincs jobb, mint másokon segíteni ahelyett, hogy az ünnepnapokon állandóan felhívogatnád az exedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Különleges készségeidnek birtoklása elégedettséggel tölt el. Arra összpontosíts, hogy több pénzt keress, ne pedig arra, hogyan oszd be a jövedelmedet olyan kuporgatón, hogy meg kelljen tagadnod magadtól a vágyaid kielégítését. Ha bizonytalannak érzed magad a munkádban, felmondásodnak pénzügyi oka van, jobb ajánlatot kaphatsz.

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelmi és szakmai téren képes leszel új irányba nyitni, az internetes vásárlást is éppen ideje felfedezned. De nem engedheted meg magadnak, hogy anyagilag leégj. Ha leapadt a pénztárcád, biztosan találsz új pénzforrást. Karácsonykor viszont fogadd meg, hogy nem hárítod a párodra és a barátaidra mindazt, ami félresikerült az életedben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ha eltökélt szándékod, hogy végre megismerd és megszerezd a Nagy Őt, a hét elején nem hagyhatod abba kapcsolataid és hálózatod építését. A munkahelyeden viszont ne adj el cégtitkokat és ne hagyd, hogy szabad prédának tekintsenek. Azt viszont be kell ismerned, hogy hitvesed, barátod és támogatód nélkül egyszerűen képtelen lennél létezni.

Halak (02. 20-03. 20.)

Sokat kommunikálsz, információkat szerzel, mindezt az interneten.

Az interneten zajló randik sok pár egymásra találását segítik. Karácsony másnapján már esküvőről ábrándozol: szmokingos vőlegényről, tüllfátyolról… Άм ha barátaid és rokonaid megnyilvánulásaitól az ünnepen hideglelést kapsz, add tudtukra, hogy ideje szedelőzködniük.