Home / Star / Hivatalosan is elvált egymástól Brian Austin Green és Megan Fox

Hivatalosan is elvált egymástól Brian Austin Green és Megan Fox

2010-ben házasodott össze a Transformers-széria csillaga, Brian Austin Green és Megan Fox, akik Hawaiion mondták ki a boldogító igent.

A házaspárnak három gyermeke született, άм az évek során megromlott a kapcsolatuk.

Két évvel ezelőtt jelentették be, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt válnak, άм a véglegesítésre még csak most került sor.

Az Us Weekly információi szerint Megan és Brian megállapodtak a válás részleteiben, sőt, alá is írták a hivatalos papírokat

A szakítás után azonban már mindketten új párra találtak: Brian Austin Green és új szerelme már a közös gyereküket várják, Megan Fox pedig már egy éve Machine Gun Kellyvel jár, aki nemrég el is jegyezte őt.

Forrás: Blikk

=====

VV Vivi minden hétvégén elutazik, Európát járja

Hétköznapokon édesanyjával együtt vezetik a közös bizniszt Martfűn.

Lassan egy éve annak, hogy Szilágyi Vivien megnyerte a Való világ tizedik évadát. VV Vivi ma VV Robi társaságában érkezett meg a Reggeli stúdiójába. Mint kiderült, a győztes eleget tett a barátjával közös megállapodásnak, és segített neki az autóvásárlásban, még ha ehhez Robi nem is ragaszkodott volna feltétlenül.

Vivi elmondta, hogy édesanyjával közösen vezetik az éttermüket és a boltjukat,  hétköznapokon már hajnal hatkor bent ül a martfűi irodában. Hétvégente viszont a barátaival utazgat, Európát járják, jellemzően egyetlen hátizsákkal vagy kistáskával a kezükben.

Dolgozom, rengeteget, szóval van pénzem, nem herdálom el. Péntektől vasárnapig általában mindig elutazom Európán belül, és élvezem az életet. Még nincsen gyerekem, nincsen párkapcsolatom, szóval miért ne?
– mondta, hozzátéve, hogy az elmúlt időszakban megjárta Milánót, Párizst, Belgiumot és Ciprust is.

Természetesen mindenki magának veszi a jegyet, ráadásul azzal szoktunk spórolni, hogy tudatosan utazunk, és nem veszünk bőröndjegyet.
VV Robi mindeközben visszament bármixerkedni, fodrászként is dolgozik, terepfutó-versenyekre készül, és hamarosan a saját dala is megjelenik.