Home / News / „Imádnivaló” – Vajna Timi még meg sem erősítette a szakítást, máris új hódolója akadt?

„Imádnivaló” – Vajna Timi még meg sem erősítette a szakítást, máris új hódolója akadt?

Megtalálta a legjobb társat, akivel vigasztalódhat.

Vajni Timit sokáig Andy Vajna oldalán láthattunk, majd gyászló özveggyé vált a producer 2019-es halála után.

Később megismerkedett Zoltánnal, aki 2021. augusztusában megkérte a kezét Santa Barbara tengerpartját, egy 10-20 milliós gyűrűvel. Előtte másfél évig alkottak egy párt, bár sokat veszekedtek, előfordult, hogy szakítottak is.

Vajna Tímea most minden közös képüket törölte az Instagramjáról, amit általában akkor csinálni valaki, ha a képeken szereplő illetőt, már nem szívesen látja az életében.

Lehet, hogy Vajna Timi és a párja szakítottak?

Ezt a hírt még egyikük sem erősítette meg, de Vajna Timinek máris új hódolója akadt, egy alpaka személyében, akivel meghitt puszikat is váltott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna)

A viccet félretéve, Vajna Timi és Zoltán már többször szakítottak, majd ismét összejöttek, lehet, hogy egy ilyen újabb mosoly szünet állhatott ismét a boldogságuk útjába.

Bizakodásra ad okot, hogy a legtöbb közös képet ugyan törölte Vajna Tímea, de az eljegyzési posztja még mindig elérhető.

Korábban a nagymamája nem túl jó véleménnyel beszélt a Timit körülvevő férfiakról:

„Sok férfi a vagyonára pályáz, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől és mindenkitől.”