Home / News / Janicsák Veca elvált Jancsó Ábeltől, és drámai vallomást tett

Janicsák Veca elvált Jancsó Ábeltől, és drámai vallomást tett

Rákkal diagnosztizálták, eltávolították a méhét, és már 2020-ban különvált férjétől. Bulvárösszefoglaló.

Janicsák Veca rég elvált Jancsó Ábeltől, és drámai vallomást tett

Az Ázsia Expresszben ismertté vált pár közös gyermeke születése után már szakított egyszer, majd három hónap múlva Janicsák hirtelen menyasszonyként virított egy magazin címlapján. A műsor kapcsán sokat kritizált Janicsák visszavonultan élt, mígnem váratlanul komoly témájú új interjújával megtörte a csendet: elárulta, hogy valójában 2020-ban elváltak egymástól, és méhnyakrákkal diagnosztizálták. Részletek.

Győzike bejelentette, hogy visszamenne a zárt osztályra, Ábel   Anita közölte vele, hogy “szedd már össze magad”

A minap jelent meg egy újabb riport a mentális problémákkal küzdő Gáspár Győzővel, aki tavaly jelentette be, hogy 14 éve szenved pánikbetegségtől, gyógyszerfüggő és korábban pszichiátriai kezelés alatt állt. Győzike a beszélgetés során arra is kitért, hogy sokan nehezen hiszik el neki, mennyire rosszul van. Majd éppen az interjú sugárzásának másnapján a Romantic együttes többi tagjával ment be Ábel Anita műsorába, aki érdekesen reagált a témára. Bővebben.

Singh Vikinek feltöltötték az orrát és a száját, de visszautasítja, hogy plasztikáztatott

A hialuronsavas feltöltés az pont, hogy plasztika nélküli orrplasztika.

Az énekesnő már korábban is teljesen nyíltan, hosszas videóban vallott arról, hogyan igazították ki a karikákat a szeme alatt, majd később előtte-utána fotón mutatta meg egy másik, az orrát érintő beavatkozása eredményeit.

Singh Viki, aki ezúttal is fényképen tárta a világ elé, miként alakították át az arcát, immár jogi lépésekkel fenyeget, amiért a bulvárlapok azt írják, plasztikáztatott. Részletek.

Lékai-Kiss Ramóna: Nem vagyok terhes, csak dagadt

Már csak Bereczki Zoltán zavart arckifejezése miatt is érdemes videón is megnézni Kiss-Ramóna unortodox bejelentésének pillanatait, aki a Life Tv reggeli műsorában ragadta meg az alkalmat, hogy végre mindenkinek elmagyarázza, mi az, amit látni vélnek a hasa tájékán.

Norbi: Levették a sapkám, beleköptek, visszahúzták a fejemre, megvertek utána. Azért, mert kövér voltam

Amikor Schobert Norbert az elmúlt években kisfia fogyásáról nyilatkozott, Norbika átváltozását képekkel és elég erős jelzőkkel illusztrálva, bátran kijelenthetjük, hogy nem aratott osztatlan tetszést a gyermeke túlsúlya iránti hozzáállásával. Norbika végül már ki is gyúrta magát, és ennek apropóján a Tények stábja felkereste Schobertékat. Az idősebbik Norbi pedig adott némi betekintést annak hátterébe, hogy vajon miért bánik így az ifjú Norbikával. Videó.

Kiderült, miért nem temették még el Kóbor Jánost: “A hamvak egy elkülönített szekrényben vannak”
Zsóka meglehetősen rossz lelkiállapotban van.
Trunkos András, az Omega menedzsere megszólalt. Bővebben.

Nacsa Olivér megmutatta új barátnőjét
A 42 éves Nacsa már két válást tudhat maga mögött, és egyik frigy sem volt hosszú életű: 2011-ben két évre szóló, majd 2018-ban néhány hónapnyi ismeretség után egy évre szóló házasságot kötött. Ha kíváncsi vagy az új párjára, akkor katt ide.

A Keresztanyu színésznője elárulta, hogyan fogja nevezni kislányát
A Harangozó Laurát alakító Tóth Angelika pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy első gyerekével várandós. A tizennegyedik hétben járó kismama a Reggeliben osztott meg további izgalmakat a családbővítésről, és az is kiderült, hogyan fogják a sorozatban megoldani a növekvő pocakja okozta feladatot. Interjú.

Horváth Gréta reagált a Csutival kapcsolatos találgatásokra
Nem sokat kellett várni rá, hogy szárnyra keljen a pletyka, miszerint Kulcsár Edina exe és Meggyes Dávid válófélben lévő felesége egymás karjaiban találtak vígaszra. Horváth Gréta megszólalt.

Ewan McGregor csodaszép lánya a sztárság küszöbén áll

PARK CITY, UT – JANUARY 25: Actor Ewan McGregor of “Last Days in the Desert” poses for a portrait at the Village at the Lift Presented by McDonald’s McCafe during the 2015 Sundance Film Festival on January 25, 2015 in Park City, Utah. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

A skót színész gyermekeit nem könnyű számontartani: volt felesége két lánygyermeket szült neki, kettőt pedig örökbe fogadtak, majd jelenlegi élettársától is született egy fia. A legidősebb lány, a 26 esztendős Clara Mathilde McGregor sokáig határozottan ellenállt annak, hogy kövesse apja útját, úgy gondolta, ő a kamerák másik oldalán áll majd. Azóta viszont modellként, sőt, a Playboyban is megmutatta magát, és színészi babérokra tört. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.