Home / News / Jelentkezett egy látó, aki állítja, tudja, hol van VV Fanni

Jelentkezett egy látó, aki állítja, tudja, hol van VV Fanni

Újabb titokra derülhet fény VV Fanni halálával kapcsolatban? Nos, valószínűtlen, de jelentkezett egy látó, aki a témára fogékonyaknak olyan történetet adott elő, ami ritkaságszámba megy.

Egy, a vendéglátásban dolgozó látó asszony azt állítja, részleteket tudott meg Fanni szellemétől.

VV Fanni eltűnésének ügye a mai napig foglalkoztatja az embereket, hiszen újabb és újabb kérdések merülnek fel, pedig már eltelt négy és fél év azóta.

Hamarosan pont kerülhet az eset végére, viszont a tárgyalások még folytatódnak. Mivel nincs holttest, sokkal nehezebb dolga van a bíróságnak, de úgy tűnik, B. Lászlónak mindenképp köze lehetett a fiatal lány halálához, legalábbis a vád szerint.

A nem mindennapi tragédiát nem csak az ügyészség szeretné lezárni. A Story magazint felkereste egy 59 éves látó, Kern Ilona, aki jelenleg Ausztriában él, és azt állítja: felkereste Novozánszki Fanni szelleme.

Mint mondta, már egészen kicsi kora óta lát különleges dolgokat, szellemeket, άм még őt is felzaklatta VV Fanni látogatása.

A lány édesanyjával, Katalinnal régebben közölték, hogy készüljön fel a legrosszabbra, vagyis hogy többet már nem látja élve a gyermekét. Ezt Ilona, a látó is alátámasztotta, mert állítása szerint beszélt a szellemével álmában.

„A mai napig felzaklat az egész, Fanni ugyanis eljött hozzám, és sok mindent mutatott.

Ez nem lehet véletlen. Szeretné, ha segítenék abban, hogy megtalálják, és a szülei méltó módon eltemethessék” – mesélte Ilona, majd hozzátette: erősen émelygett álmában, ezért biztos benne, hogy valamilyen mérgezés, halálos injekció, vagy túladagolás végezhetett Fannival.

Ezt kimutatták a nyomozati dokumentumok is, ahol alkoholról és valamiféle fehér porról is írtak, de a holttest nélkül nehéz megállapítani.

Ilona szerint a pontos helyszínt nem tudta megadni, viszont visszaemlékezett arra, ahogy Fannival egy ösvényen keltek át, mert azon húzták fel egy kötéllel.

Ezt egyébként a bizonyítékok is alátámasztják, ugyanis előkerült egy véres kötél, amelyen a lány és B. László DNS-ét is fel vélték fedezni.

A látó az út közben észrevett egy kápolnát, majd egy dombtetőre értek, ahol egy elhagyatott, romos épület állt vaskerítéssel körülvéve.

Megemlítette, hogy az egyik domboldali vájatra mutatott az áldozat, jelezve, abban fekszik. Ilona belenézett, és a látványtól megdermedt: biztos benne, hogy ott van a holttest.

Nem is kellett több a hölgynek, útnak indult, és ő maga is próbálta felderíteni, vajon hol lehet az a bizonyos hely, viszont nem járt sikerrel.

A rendőrség korábban már ilyen területeken speciális kutyákkal kereste a holttestet, de semmit nem találtak.

„Fanni nem az első halott, aki eljött hozzám, mégis annyira megdöbbentem, hogy alig kaptam levegőt, és kérdezni is elfelejtettem, amit nagyon bánok.

De emlékszem, az is kiderült számomra, hogy akkoriban nagyon szeretett egy férfit.

Azt is elmondta, hogy két szál fehér és egy szál piros rózsát szeretne a családjától a temetésére” – fejtette ki Ilona, majd elárulta, hogy három férfi képe is kirajzolódott álmában: ebből csak kettőnek a külsejére emlékszik. Az egyik egy szőke, nagydarab, körszakállas, míg a másik egy alacsonyabb, oldalt felnyírt, copfos hajú és tetovált.

A hölgy szerint egy régebbi típusú zöld Audi, valamint egy terepjáró is feltűnt a képben.

„A zöld autó rendszámának egy része is megvan. 681. Ebből a kocsiból tették át a testét egy másik autóba.

Én egyenes testtartásban láttam őt, ez egy csomagtartóban megváltozott volna. Álmomban haloványan egy hajó is megjelent, ahol napokig rejtegethették szegény lányt” – idézte fel azzal kapcsolatban, hogy B. László egy ideig a csomagtartójában rejtegethette Fannit.