Home / News / Jennifer Lopez megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, reggeli készülődés közben

Jennifer Lopez megmutatta, hogy néz ki smink nélkül, reggeli készülődés közben

Két nap múlva ünnepli az 52. születésnapját Jennifer Lopez, aki most azt is megmutatta, hogyan néz ki a felkelés után, reggeli készülődés közben.

Azt már sokszor megírtuk mi is, hogyan hozta magát Jennifer Lopez formába és igazából nincs is benne semmi varázslat (sajnos): sok edzés és odafigyel az étkezésére, ennyi a titka, már ha ezt annak lehet nevezni.

A kidolgozott izmait sokszor megmutatja a sztár, ás a fellépéseken is látszik, milyen remekül néz ki, és miközben szívesen jár-kel akár falatnyi ruhákban, a sminkjétől sokkal nehezebben válik meg.

SANTA MONICA, CALIFORNIA – FEBRUARY 08: Jennifer Lopez attends the 2020 Film Independent Spirit Awards on February 08, 2020 in Santa Monica, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Most azonban kivételt tett, és az eredmény magárt beszél: sokak szerint így sokkal fiatalabbnak tűnik a valódi koránál a napokban 52 éves Jennifer Lopez. Teljesen egyértelműen reklámról van szó, de kiderült például, hogy az énekesnő bőre akkor is ragyog – persze a krémtől – ha éppen nem visel sminket, és hogy már nagyon fiatalon elkezdett odafigyelni a bőrfeszesítésre, bőrápolásra, mert úgy érezte, a rengeteg sminktől máskülönben ráncos öregasszony lenne.