Home / News / Kiraknák Svájcból Putyin szeretőjét?

Kiraknák Svájcból Putyin szeretőjét?

Az orosz elnök állítólagos szeretője a Alina Kabajeva a pletykák szerint Svájcban bujkál a háború miatt. Most petíció indult a kitiltására.

Putyin kapcsolatairól nem sokat tudni, de sokak szerint a korábbi sportolónő nem véletlenül futott be olyan ígéretes politikai karriert.

A hírek szerint kettő vagy négy gyerekük van, és egy titkos ortodox szertartáson házasodtak össze.

A gyermekeik pedig svájci állampolgársággal rendelkeznek, mert ott születtek.

Alina Kabajeva valószínűleg svájci Luganóban tartózkodik jelenleg, bár aki tudhat róla, az mélyen hallgat.

Már a koronavírus-járvány előtt is gyakran felröppentek a városban a hírek Putyin partneréről, de biztosat nem lehet tudni. Akik ismerik őket, mind hallgatnak.

Először 2015-ben indultak el a pletykák Alina Kabajeva Svájcban tartózkodásáról, egy helyi tévé számolt be arról, hogy egy sorengói magánklinikán szült.

A településen a hegyekben elzárt villák találhatóak, amiket helikopterrel lehet megközelíteni, így tökéletes azok számára, akik el akarnak bújni a kíváncsi szemek elől.

Egy ukrán portál szerint azért Svájcba küldte Putyin a szeretőjét, mert az ország több száz évig semleges maradt, úgy gondolhatta, hogy itt van a legnagyobb biztonságban.

Igen άм, de a mostani húzása, hogy lerohanta Ukrajnát, sokakat felbőszített. Még a svájciakat is, egy petíció is elindult, ami Alina Kabajeva a kitoloncolását követeli.

„Kérjük, hogy Alina >>Eva Braun<< Kabajeva ismét egyesüljön az ő >>Führerével<< Vladimir Putyinnal”
– írják a petíció elindítói.