Home / News / Lady Gaga óriási tévedését rajongói helyesbítették

Lady Gaga óriási tévedését rajongói helyesbítették

A popdíva idén nyerte el 13. Grammy-díját és elmondása szerint úgy sírt, mint a legelső alkalommal.

Az énekesnőnek már tekintélyes Grammy-gyűtejménye van, melyre méltán büszke lehet. Gaga 2008-ban aratott áttörő sikert az első szólóalbumával, a The Fame-el.

Karrierje azóta is töretlen, több filmben szerepelt, sőt Oscar-díjjal is jutalmazták a legjobb eredeti dalért még 2019-ben.

Gaga az első győzelmére emlékezett vissza, amikor megköszönte legutóbbi díját, közben egy elég kínos szituációba keverte saját magát.

Lady Gaga hivatalos közösségi oldalán osztotta meg örömét, hogy ismét egy Grammy-díjjal gazdagodott, majd hozzátette, hogy ugyanolyan megható volt számára a győzelem, mint az első alkalommal, amikor a Just Dance című daláért jutalmazták.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

MAJD LELKES RAJONGÓI KISZÚRTÁK AZ ÉNEKESNŐ TÉVEDÉSÉT, HOGY AZ EMLÍTETT DALÉRT CSAK JELÖLÉST SZERZETT,de abban az évben nem nyert díjat.

Később Gaga is helyesbíthetette a hibát egy másik bejegyzésében, melyben elismerte, hogy a Poker Face című felvétellel sikerült győzelmet aratnia.

Én, miután megnyertem életem első Grammyjét, és még mindig ugyanúgy szíven üt (habár a Poker Face-ért és nem a Just Dance-ért járt, madame!!” – viccelődik tévedésén az énekesnő.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)