Home / News / Lebukott Johnny Depp exfelesége – Egy óriási baki miatt fog győzni a bíróságon A Karib-tenger kalózai sztárja?

Lebukott Johnny Depp exfelesége – Egy óriási baki miatt fog győzni a bíróságon A Karib-tenger kalózai sztárja?

Úgy tűnik, hogy Amber Heard ügyvédei hatalmas hibát vétettek, ami akár Johnny Depp győzelmét is jelentheti a bíróságon.

Jelenleg is zajlik Johnny Depp 50 millió dolláros pere, amit az exfelesége, Amber Heard ellen indított rágalmazás és becsületsértés miatt, miután a színésznő azt állította, hogy a kapcsolatuk alatt A Karib-tenger kalózai-széria sztárja bántalmazta őt – pedig állítólag pont, hogy fordítva volt, de Hollywood mégis szinte teljesen hátat fordított a világsztárnak, míg egykori szerelmét nem érték komolyabb szankciók.

Az eddigi visszajelzések alapján a közvélemény Johnny Depp mellett áll, és mindenki árgus szemekkel követi az eseményeket – most pedig olyan dolog történt, aminek nagyon örülnek a népszerű színész rajongói, hiszen könnyen lehet, hogy egy aprócska, de annál fontosabb baki miatt ő fog győzedelmeskedni a bíróságon.

Amber Heard egyik ügyvédje a tárgyaláson bemutatott egy sminkterméket, és azt állította, hogy a színésznő az egész Johnny Deppel folytatott házassága alatt egy ilyen Milani márkájú makeuppal fedte el azokat a feltételezett sérüléseket, amiket a világsztár okozott neki – ezzel „csupán” az a gond, hogy ők már 2016-ban elváltak, de a termék csak 2017-ben jelent meg, ráadásul ezt a Milani erősítette meg.

Ezek alapján ami elhangzott a bíróságon, az hazugság, mivel lehetetlen, hogy Amber Heard évekkel a Milani sminktermékének megjelenése előtt használta volna azt – így elképzelhető, hogy ennek a lebukásnak köszönhetően Johnny Depp megnyeri a pert, és hosszú évek után végre talán lezárásra kerül Hollywood egyik legmocskosabb ügye.