Home / News / Megmutatta striáit a hatgyerekes anya, durván beszóltak neki

Megmutatta striáit a hatgyerekes anya, durván beszóltak neki

Nem kímélték a netes trollok, férje azonban megvédte.

Nagyon bántó megjegyzéseket kapott a terhességi csíkjaira a hatgyerekes Sharny Kieser. A 39 éves, életmód-tanácsadó ausztrál nő – aki anyukáknak segít újra formába lendülni a szülés után –, gyakran tesz fel edzésfotókat a férjével, Juliusszal közösen vezetett Facebook-, és a 142 ezres követőtáborral rendelkező Instagram-oldalára. Miközben rengeteg ember csodálja, hogy bátran megmutatja szülés utáni testét, nem kímélik a trollok.

 

Julius pár olyan fotót is kiposztolt a Facebook-, és az Instagram-oldalukra, melyeken jól látszanak neje striái (rövid nadrágot és topot, illetve kétrészes fürdőruhát visel), mire pár fiatal nő durván beszólt Sharnynak, mondván, hogy „legalább kiphotoshopolhatná a gusztustalan terhességi csíkjait”.

Férje azonban megvédte, a lehető legkedvesebb módon „szúrt vissza”. Azt válaszolta a trolloknak, hogy szerinte ezek a csíkok az anyaságot szimbolizálják. „Hiszek abban, hogy egy magabiztos nő teste (mint a feleségemé) sokkal gyönyörűbb és szexibb, mint egy önmagában bizonytalan nőé (akiket rendszeresen látunk a közösségi médiában), akiknek még az életük is sivár és érdektelen. Remélem, hogy amikor »beérik« a személyiségük, és striákra is »szert tesznek«, akkor már tudni fogják, hogy nem csúnyák és »elhasználtak«, hanem gyönyörűek, fontosak és bátrak. Ők az anyák” – írta viszonválaszában.