Home / News / Megszólalt Marsi Anikó új szerelme

Megszólalt Marsi Anikó új szerelme

Gábor reagált exe, Szulák Andrea kemény szavaira. Heti bulvárösszefoglaló.

Megszólalt Marsi Anikó új szerelme

Néhány nappal ezelőtt vált a nyilvánossá, hogy Marsi Anikóra a válás után nem sokkal ismét rátalált a szerelem. A hírt Szulák Andrea is kommentálta, amire most érkezett a férfi válasza. Itt elolvashatod.

Rég láthattuk így Rogán Cecíliát
Rogán Cecília remek formában van, sokak örömére bikiniben pózol legújabb fotóján. Ezen a linken te is megnézheted.

Gundel Takács Gábor: Csak az igazi kérdések szülnek igazi válaszokat
Nem hullik rejtélyes gödörbe, nem repül az égbe senki: újra klasszikus kvízműsort vezet Gundel Takács Gábor. A 24.hu a Géniusz forgatásán járt, a műsorvezetővel pedig történetekről és igazi kíváncsiságról beszélgettek. A cikket itt találod.

“A szakmán belül már nyílt titok” – Dobó Kata állítólag ezzel a híres színésszel randizik

Hét évvel fiatalabb kollégájához fűződő új viszonyáról ír a Blikk. A témáról nyilatkozó színházi bennfentes behatóan ecsetelte a kapcsolat alakulását. Kiről van szó? Innen kiderül.

Minden, amit tudni lehet Fucsovics Márton barátnőjéről, akire Boris Beckernek köszönhetően a fél világ felfigyelt
Böszörményi Anett nem olyan régen tévés szerepléssel is próbálkozott, sikertelenül, ezenkívül többször szakítottak Fucsoviccsal. Ez kevés volt az igazi ismertséghez, miután azonban az egykori világelső teniszező csinosnak nevezte őt, kitört a botrány. Szóval mi történt és kicsoda Böszörményi Anett? Ebből a cikkből megtudhatod.

Ilyen volt Gábor Zsazsa temetése: Pintér Tibor fehér lovon ügetett be és Sinatrát énekelt
Ahhoz képest, hogy a szertartást szervező utolsó, kilencedik férj, az eredeti, öt évvel ezelőtti temetésről egy Louis Vuitton kutyahordozóban gyakorlatilag ellopta felesége hamvait, és azért van hercegi címe, mert 35 évesen örökbe fogadtatta magát, Tenya már diszkrét elemként értékelhető. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának búgó hangját egyébként több fontos ember hallgatta, és mivel a temetésről rengeteg fénykép és egy teljes videofelvétel is készült, nem maradsz le semmiről. Bővebben.

Ítéletet hirdettek a büntetőfékezés ügyében, Berki Krisztián reakció helyett kondizni küldte az újságírókat
Első fokon döntött a bíróság, de nem jogerősen, mivel az ügyész fellebbezett. Berki Krisztián az egész procedúra alatt kerülte az újságírókat, végül távozóban azért káromkodva beszólt nekik. A remekbe szabott jelenetről van videó, amelyet az ítélet részleteivel együtt ebben a cikkben találsz.

Berki már bejelentette, hogy fellebbez a felfüggesztett börtön ellen. Részletek.

Megszületett Gájer Bálinték és Cseke Eszterék babája
Az On The Spot műsor két dokumentumfilmese, Cseke Eszter és S. Takács András második gyermekéről már közös fénykép is van. Külön érdekesség, hogy a baba egy egzotikus szigeten jött világra. Fotó és további részletek itt.

Gájer Bálint és párja, Ötvös Brigitta egyelőre képes bizonyítékot nem közöltek, de egy lelkes posztban beszámoltak a szülésről, a centikről, kilókról, illetve a nevet is megosztották. Íme.

Mohamed Aidával alig beszélnek csapattársai, Lupkovics Dóra megszólalt: “Még mindig nehezen hiszem el, ami történt”

Mohamed bizonygatja, hogy minden rendben van, a többiek kevésbé. A magyar női tőrcsapat kedden utazott Tokióba, az olimpiáról Mohamed Aida miatt lemaradó Lupkovics most először nyilatkozott, egy érzelmes bejegyzést írt. Ezt erre a linkre kattintva olvashatod, itt pedig a csapattagok közötti feszült hangulatról írnak, plusz kiderül, miként kommentálta a történteket Mohamed Aida.

Megszületett az ítélet Balázs Kláriék plágiumügyében
Henry Bratter 2018-ban nyújtott be keresetet a magyar bírósághoz azt állítva, hogy Balázs Klári és Korda György ellopták az egyik dalát. Az izraeli zeneszerző 60 millió forintot követelt Balázséktól. Ha kíváncsi vagy, hogyan döntött a bíróság másodfokon, ebből a cikkből megtudhatod.