Home / News / Mi történt? Letartóztatták a Jokert alakító világsztárt

Mi történt? Letartóztatták a Jokert alakító világsztárt

A Batman legnagyobb ellenségét megformáló színészt a rendőröknek kellett lekapcsolniuk.

Hatalmas botrányba keveredett Barry Keoghan.

A mindössze 29 éves színész élete talán legsikeresebb időszakán van túl, azok után ugyanis, hogy olyan projektekben szerepelhetett, mint a Dunkirk, vagy az Örökkévalók, ő kapta meg Joker szerepét az elmúlt hetekben elsöprő sikert arató The Batman című filmben.

A fiatal világsztár talán éppen ezen sikerek miatt alaposan elengedte magát az elmúlt napokban, április 10-én ugyanis ittas állapotban tartóztatták le Dublinban, rendbontás miatt.

Bár az incidens kifejezetten kínos lehet a Warner Bros számára, az igazság az, hogy Keoghant már reggel szabadon engedték, és vádat sem emeltek ellene.

A színész mostanra az ilyenkor szokásos pénzbírságot is kifizette és vélhetően maga mögött is hagyná a történteket.

A kérdés azonban adja magát, hogy a Warner fejesei így is rá bízzák-e Joker megformálását a következő Batman filmekben, melyekben az előzetes hírek szerint kiemelten fontos feladatai lettek volna.

– A rendőrök 2022. április 10-én, vasárnap reggel 6:45-kor egy húszas éveiben járó férfit tartóztattak le egy Dublin Clongriffin lakónegyedében történt rendbontás miatt.

ANAHEIM, CALIFORNIA – AUGUST 24: Barry Keoghan of ‘The Eternals’ took part today in the Walt Disney Studios presentation at Disney’s D23 EXPO 2019 in Anaheim, Calif. ‘The Eternals’ will be released in U.S. theaters on November 6, 2020. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

Később vádemelés nélkül szabadon engedték, és pénzbüntetést szabtak ki rá – idézte a rendőrségi jelentést a The Direct.

Fontos kiemelni, hogy az eddig kiszivárgott információk szerint Keoghan nem tanusított agresszív magatartást és senkivel szemben sem lépett fel fenyegetően.