Home / News / Miss Universe-ügy: kamu koronát kapott a magyar verseny után Jázmin Viktória – Címe elvesztésével fenyegetik a szervezők

Miss Universe-ügy: kamu koronát kapott a magyar verseny után Jázmin Viktória – Címe elvesztésével fenyegetik a szervezők

A Miss Universe Hungary győztesét most sem hagyja békén a magyar szervező csapat: koronája és a címe elvesztésével fenyegetik.

Jázmin Viktória a Miss Universe Hungary megnyerése után Izraelben képviselte Magyarországot, az eset pedig nagy port kavart, mivel a fiatal lánynak egy 10 ezer forintos Zara-ruhában kellett színpadra állnia. Később fény derült az igazságra, miszerint a tervezője a Ƈσʋid-helyzetben nem tudott kiutazni hozzá, így kényszermegoldásból gyorsan rendelt magának egy ruhát a Miss Universe előtti estén.

Emellett a fiatal modell mögött senki nem állt, a csapata csak a repülőjegyét fizette ki, a további költségeket saját zsebből kellett állnia. Jázmin már nem bírta tovább cipelni a terheket, ezért megszólalt a nyilvánosság előtt is a cserben hagyásáról, viszont ezzel a koronáját is veszélybe sodorta, mert szerződés köti őt. Most a Bestnek még több részletet árult el a botránnyal kapcsolatban.

Folyamatosan fenyegetik a szervezők

„El akartak hallgattatni, és ők sem nyilatkoztak a védelmemben. Azóta is az ügyvédeiken keresztül fenyegetnek, rajtam akarják elverni a port. Azt mondják, hogy az én hibám, hogy leégettem magam, de ez nem igaz” – kezdte mesélni az itthoni szervezőkről Jázmin, aki semmiféle felkészítést nem kapott a verseny előtt, miközben másokat világmárkák szponzoráltak és profi csapat állt mögöttük.

A modell szerencsére öt nyelven is beszél, így az angol sem jelentett akadályt neki, talpraesett volt a nehéz helyzetekben.

„Megkértem a szüleimet, utaljanak át egy kis pénzt, mert nem volt ruhám, amiben színpadra lépjek.

A magyar szervezőkkel hiába próbáltam felvenni a kapcsolatot, mindenben magamra hagytak, egy idő után utol sem értem őket. Nem tehettem mást, túlélő üzemmódba kapcsoltam, és elkezdtem intézkedni” – mondta Jázmin, majd megemlítette, hogy nem ez volt az egyetlen problémája a verseny előtt, mivel rosszul lett.

Összezuhant a felvonulás után

A verseny előtti napon már 27 órája nem aludtam, rosszul lettem, felborult a hormonháztartásom, és úgy görcsölt a hasam, hogy felállni sem bírtam. Mentőt kellett hívni hozzám, akik aztán teletömtek gyógyszerrel. Megfordult a fejemben, hogy visszalépek, de sem magammal, sem a többi 79 lánnyal és az országommal szemben sem tehettem meg, hogy cserben hagyjam őket– vallotta be őszintén.

Állítása szerint végig vonult a színpadon a magyar zászlóval a kezében, és amikor lejött, csak akkor zuhant össze. A sok mindent átélt szépségkirálynő nem fél kiállni a magyar szervezők ellen, stabil jogi háttér van mögötte.

„Nem szeretném, ha esetleg más fiatal lányok a jövőben ugyanígy járnának. Bár azzal fenyegetnek, hogy ezek után a címemet és a koronámat elveszítem, de ilyen áron nem is akarok szépségkirálynő lenni! Vigyék a magyar versenyen megszerzett koronámat, ahova akarják.

Egyébként is kamu volt, nem is az igazit kaptam meg, hanem valami gagyit, ami másnap szétesett. Nem nagy veszteség maga a tárgy ha elbukom, a Miss Universe cím ugyanis nem csak egy korona. A becsületemet és a büszkeségemet úgy sem tudják elvenni!” –jegyezte meg a botrány után Jázmin.