Home / News / Mutatjuk 2022 legmenőbb színeit: visszatér az otthonokba a lila árnyalat is

Mutatjuk 2022 legmenőbb színeit: visszatér az otthonokba a lila árnyalat is

Csodás zöldek, látványos kékek és titokzatos lila.

Az ember lakása egy üres vászon, amelyet meg kell festeni, így lesz belőle otthon. Nem elég azonban formákban gondolkodni, hiszen a beltér lelkét a hangulatteremtő színek adják.

Mindenkinek megvannak a kedvenc árnyalatai, melyeknek a harmonizáló kombinációival szívesen veszi körbe magát, és ezáltal a környezete is kellemesebb lesz számára.

A lakás színeinek összeválogatásában azonban érdemes a trendekre is támaszkodni, hiszen ha azok csoportjából válogatunk, amelyek az aktuális év divatárnyalatai, akkor az otthonunk nemcsak szép, de naprakész is lesz. A 2022-es paletta nagyon tetszetős : érdemes vetni rá egy pillantást.

2022 divatos lakásszínei

A következő képeken az esztendő legtrendibb színeit mutatjuk meg egy-egy kép kíséretében, mintegy inspirációként, hogyan helyezhető el a beltérben az adott árnyalat.

A Breakfast Room Green sápadt zöld árnyalatával finoman játszik a fény. Jól kombinálható fehérrel vagy natúr színekkel is.

A lila 2022-ben ismét hódít! A romantikus Violet árnyalat finom titokzatosságot visz a belterekbe.

A Stone Blue egyedi árnyalata az egyik legszebb lesz az évben. Hálók, előszobák és nappalik belterében is remekül mutat.

Az Incardanine kellemes vörös árnyalata 2022 egyik legkülönlegesebbje, mely annak ellenére, hogy sötétebb szín, élettel és szenvedéllyel teli.

A Bright Sky Blue égszínkék, a remény színe még a legborúsabb napokon is segít pozitívan, derűlátóan szemlélni a dolgokat.

A Babouche napsárga élettel és energiával teli, mégis nyugtató árnyalata nagyszerűen mutat a natúr vagy szürke színek környezetében.

A School House White egy természetes fehér árnyalat, mely nem olyan steril, mint a hófehér, hanem kellemesen tiszta, ráadásul nagyszerűen kombinálható.

Az October Mist a leghalványabb zöldek egyike, mely nyugalmat, csendet és harmóniát teremt a lakásban.