Home / News / Nagy Sanyi barátnője 16 évvel fiatalabb: meg is mutatta a barna szépséget

Nagy Sanyi barátnője 16 évvel fiatalabb: meg is mutatta a barna szépséget

Nagy Sanyi szívét egy nála jóval fiatalabb, gyönyörű és okos lány rabolta el, aki külföldön végzett egyetemet.

Nagy Sanyit ma már a színházba járó közönség és a tévénézők is jól ismerik.

1998-ban szerepet kapott a Madách Színház A nyomorultak című musicaljében (egy forradalmárt alakított), 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán, és még ebben az évben a Madách Színházhoz szerződött, annak azóta is hű tagja.

Szerepelt a Barátok köztben, az RTL Klub napi sorozatában egy bérgyilkost játszott, de a sorozatrajongók igazán A mi kis falunk szereplőjeként zárták a szívükbe: ő Stoki kollégája, a pajkaréti körzeti megbízott rendőr, Sulyok Tivadar zászlós.

Nagy Sanyi barátnője

A 41 éves sztár évekig szingliként élte az életét, de nem bánja, az egyedül töltött évek alatt megismerte saját magát, élményeket és tapasztalatokat gyűjtött.

Négy és fél év után viszont azt érezte, kicsit megcsömörlött, jöhet egy komoly párkapcsolat – jött is! 2021-ben rátalált a szerelem. Szeptember végén posztolt egy fagyizós szelfit, amin csinos, barna hajú barátnőjével látható. A kép az Instagram-oldalán látható.

Eddig nem árult el választottjáról részleteket, de a Best magazin olvasóival megosztotta, mióta vannak együtt, és szerelme mivel foglalkozik.

– A kedvesem, Dorka, akivel nyolc hónapja vagyunk együtt, 16 évvel fiatalabb nálam. Külföldön járt egyetemre, építészmérnökként végzett, évekig versenytáncolt, tehát a művészet nagyon közel áll hozzá. Tudja, mi az, hogy próba, színház, esti előadás, ugyanakkor racionálisan gondolkodik. Ez nagyon jó párosítás.

– Amíg fiatal az ember, furcsa módon vágyik a szerelemben – ha beismeri magának, ha nem – a szenvedésre, a fájdalomra, az önmarcangolásra. Elmúltam negyven, most már azt érzem, legyen végre nyugi, legyen béke.

Azt is bevallotta a hetilapnak, hogy az apaság gondolata is jobban foglalkoztatja, mint évekkel ezelőtt.

– Egy ideje azon kapom magam, hogy az interneten nézegetem a babás oldalakat, nézem az arcukat, ahogy nevetnek, nézem a lábukat, a talpukat…

====

VV Vivi minden hétvégén elutazik, Európát járja

Hétköznapokon édesanyjával együtt vezetik a közös bizniszt Martfűn.

Lassan egy éve annak, hogy Szilágyi Vivien megnyerte a Való világ tizedik évadát. VV Vivi ma VV Robi társaságában érkezett meg a Reggeli stúdiójába. Mint kiderült, a győztes eleget tett a barátjával közös megállapodásnak, és segített neki az autóvásárlásban, még ha ehhez Robi nem is ragaszkodott volna feltétlenül.

Vivi elmondta, hogy édesanyjával közösen vezetik az éttermüket és a boltjukat,  hétköznapokon már hajnal hatkor bent ül a martfűi irodában. Hétvégente viszont a barátaival utazgat, Európát járják, jellemzően egyetlen hátizsákkal vagy kistáskával a kezükben.

Dolgozom, rengeteget, szóval van pénzem, nem herdálom el. Péntektől vasárnapig általában mindig elutazom Európán belül, és élvezem az életet. Még nincsen gyerekem, nincsen párkapcsolatom, szóval miért ne?
– mondta, hozzátéve, hogy az elmúlt időszakban megjárta Milánót, Párizst, Belgiumot és Ciprust is.

Természetesen mindenki magának veszi a jegyet, ráadásul azzal szoktunk spórolni, hogy tudatosan utazunk, és nem veszünk bőröndjegyet.
VV Robi mindeközben visszament bármixerkedni, fodrászként is dolgozik, terepfutó-versenyekre készül, és hamarosan a saját dala is megjelenik.