Home / News / Nyári Dia szexi dekoltált estélyiben gálázott: a Barátok közt egykori sztárjai így partiztak

Nyári Dia szexi dekoltált estélyiben gálázott: a Barátok közt egykori sztárjai így partiztak

Nyári Dia és a Barátok közt egykori színésznői gyönyörűek voltak a Glamour-gálán

A 2022-es Glamour Women of the Year díjakat március 23-án egy, a környezettudatosságot szem előtt tartó és a fenntartható divatot reflektorfénybe helyező gálán adták át.

(A jelöltek és a díjazottak teljes listáját korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatod.)

A szakmájukban sikeres nőket és a kiemelkedő tehetséget ünneplő díjátadó jelöltjei és meghívottjai a hazai nagyszabású gálák történetében először „green carpeten” vonulhattak végig, azaz nem vásároltak új ruhát a rendezvényre, hanem egy régi kedvencben jelentek meg az estén.

A Barátok közt színésznői a Glamour-gálán

A szervezők idén az ökotudatosság szempontjából kérték arra a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

Nyári Dia, a Barátok közt egykori színésznője és az RTL Klub Hotel Margaret című sorozatának szereplője eleget tett a kérésnek: a 27 éves sztár az esküvőjén egy hófehér Daalarna csipkeruhát viselt, és a menyecskeruháját is Benes Anita tervezte, az utóbbi darabot húzta fel a díjátadó estre.

A Barátok közt több egykori színésznője is gálázott március 23-án, ki a Glamour-, ki a Televíziós Újságírók Díja gálán – képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhában jelentek meg.

“Benes Anita a számomra készített menyecskeruhád még mindig tökéletes” – írta a Glamour-gálán viselt Daalarna-kreációhoz Nyári Dia.

Varga Izabella az Art’z Modell piros nadrágkosztümjéhez nude színű, szexin dekoltált mellényt és kiegészítőket választott Televíziós Újságírók Díja gálára. Sorozatbeli lánya, Pásztor Virág zöldbe bújt.

Nagy Alexa a vajszínű nadrághoz ezüst flitterekkel díszített blúzt húzott. A világos színeket egy fekete táskával és masnival törte meg.

“Ezt a ruhát kb. öt éve vásároltam egy turiban, azóta volt rajtam Story-gálán, vezettem benne műsort, szalagavatót…” – árulta el Kardos Eszter.

“Kifejezetten örültem, hogy nem kellett azon gondolkodni, hogy milyen újat vegyek fel, hanem egy olyan ruhát viselhetek, amit szerettem már egyszer” – írta az Instagramon Mezei Léda, aki Józan Lászlóval is fotózkodott.