Home / News / Palik László szerelme a nézőknek is egyértelmű – te is így láttad?

Palik László szerelme a nézőknek is egyértelmű – te is így láttad?

Nem derült ki pontosan, hogy kicsoda Palik László új szerelme, a nézők mégis pontosan tudják, kiről van szó. Szerintük egyértelmű a helyzet, és szerinted?

A válás hosszú és nehéz folyamat, nem egyik napról a másikra hozzák meg a házaspárok a döntést, éppen ezért nehéz titokban tartani. Marsi Anikó és Palik László esetében is ugyanez a helyzet, környezetükben élőket nem lepte a válás híre. Ahogyan a híradós szerelmi életéről, úgy a műsorvezetőről is pletykáltak már mindenfélét, az érintettek eddig nem erősítették meg a róluk megjelenteket, igaz, nem is cáfolták. Anikó új szerelméről lehetett már olvasni többször:

“Fiatalkori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. (…) Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak” – árulta el a Story magazinnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki arról is beszámolt, hogy a szerelmesek közös tengerparti nyaralást terveznek, amelyre Marsi Anikói a fiait is elviszi. Ugyanitt olvashattuk, hogy az információk szerint már Palik László sem magányos. A Blikk pedig részleteket is közölt: az 59 éves tévés új szerelmét az Exatlon Hungary forgatásán ismerte meg, a hölgy korábban versenyzett a műsorban, és jóval fiatalabb Paliknál.

Nevet nem írtak le, az olvasók pedig ezt nehezményezték, de ahogy lenni szokott, sokaknak már egészen konkrét információja – vagy helyesebben tippje – van, kiről lehet szó, és ezt hozzászólások formájában osztották meg. Messze a legnépszerűbb válasz Cservenák Alexandra, majd Gelencsér Tímea, őket követik az új évadból ismert Szabó Franci és Pap Dorci. Ahogy a “bennfentes” hozzászólásokból is látszik, a nézők úgy érzik, velük volt Palik László a legnagyobb összhangban. Te észrevettél ebből valamit? Szerinted is a négy lány közül az egyik Palik László új szerelme?