Home / News / Pap Dorci a formás melleivel idézi fel a lovaglós élményét

Pap Dorci a formás melleivel idézi fel a lovaglós élményét

Pap Dorci mellbedobással hoz forróságot a hűvös húsvétba.

Pap Dorci ugyan nem jutott be az Exatlon Hungary All Star dobogósai közé, így sem lehet oka panaszra, hiszen 4. helyen végzett a női versenyzők között.

Dorci talán a műsor 2. évadának legmegosztóbb játékosa volt, és bár az All Star alatt is sok negatív kritikát kapott, elmondása szerint ezeket már a családja is jobban viselte.

„A családom sokkal jobban viselte, mint az előző évadban.

Ők is megtanulták már ezt így a két év alatt, hogy hogyan is kell kezelni és kizárni az életükből, hogy ne legyen rájuk hatással, és ne bántsa őket”

Dorci ugyan a verseny során nem tudott párja, Esztergályos Patrik közelében lenni, sőt, el sem tudtak búcsúzni egymástól, mikor a fiú kiesett, de annál nagyobb volt az örömük, mikor újra találkoztak a reptéren.

„Nagyon cuki volt, amikor hazajöttem, mert azt hazudta nekem, hogy nem tud kijönni hozzám a reptérre. Nem is jött be, csak anyáék jöttek ki elém, és ő kint várt a parkolóban a kocsinál, úgyhogy nagyon nagy volt az öröm. Szaladtam hozzá, mint a filmekben”

– emlékezett vissza Dorci, aki nemrég a közösségi oldalára posztolt ki egy olyan fotót, amivel az Exatlon lovaglós élményét idézte fel.