Home / News / Pazar házat vásárolt magának Leonardo DiCaprio: less be a színész új otthonába

Pazar házat vásárolt magának Leonardo DiCaprio: less be a színész új otthonába

DiCaprio új háza kívül-belül mesés.

Eredet, A Wall Street farkasa, Titanic – Leonardo DiCapriónak számos nagyszerű filmje volt már, de bármilyen szerepbe is bújt, a személyes eleganciája előtűnt karaktere mögül.

Elnézve vadonatúj házát, ez a tulajdonsága az életterében is tükröződik. Nemrégiben vásárolt egy ingatlant Beverly Hillsen 9,9 millió dollárért, azaz mintegy 3 milliárd 138 millió forintért. Az öt hálószobás, hatfürdős épület nemrégiben lett felújítva.

Szarufa és tölgypadlója, kellemes fényei, padlótól a mennyezetig érő franciaablakai és ajtói, dizájner kialakítása magáért beszél. A ház egyik szobája kifejezetten a szórakozást, egy másik a családdal közösen töltött időt szolgálja. Egy jókora medence és bár is tartozik a házhoz.

A hátsó kert csodás környezetet biztosít a pihenésre.

Nézz be DiCaprióhoz!

Beszéljenek a képek is: nézegess fotókat Leonardo DiCaprio új, beverlyi házáról: nem tudjuk eldönteni, melyik a kedvenc helyiségünk!

Íme a ház: az épülethez méretes kert, terasz és jókora medence is tartozik.

A beltér naprakész és trendi. A konyhában sötét márványból készült konyhasziget kapott helyet, és ugyanez a burkolat került a falra is. A szekrények fehérek. A kontrasztos összhatás a cikkcakkos padlóban egyesül.

2022 divatárnyalata, a terrakotta több ponton is visszaköszön a lakásban, ahogyan a retró stílus is. A szőnyeg egyszerű, geometriai mintás, mely remek kontrasztot teremt a fehér falakkal

A lakberendező nem tartott a sötét árnyalatok használatától. Ebbe a helyiségbe grafit, világosabb szürke és fekete színek kerültek. A csillár különleges éke a szobának.

Az étkezőgarnitúra alatti szőnyeg különleges, fekete-fehér mintás. Az asztal túloldalán, a franciaajtón át pazar kerti kép és terasz tárul fel.

A ház egyik hálószobája. Kellemes, natúr színek uralkodnak. Nem zavarják erős, domináns színek a pihenést.

A kertben, a medence mellett kellemes teraszt alakítottak ki.

A ház valóban csodálatos: nem véletlen, hogy DiCaprio is meglátta benne álmai fészkét.