Home / Tips & Tricks / Rajzanak a magyar sztárok az olasz luxusnyaralóhelyen: mutatjuk hova látogattak el

Rajzanak a magyar sztárok az olasz luxusnyaralóhelyen: mutatjuk hova látogattak el

A neve állítólag a pihenőhely szóból ered, így nem csoda, hogy Positano, a Nápolytól délre eső Amalfi-part egyik legismertebb városa a magyar hírességeket is vonzza. Jelenleg több sztárunk is a nyaral a UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott nyaralóhelyen: Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám egy romantikus utazáson vesznek részt, Király Linda barátokkal élvezi a tengerpartot, L. L. Junior pedig – úgy tűnik – egyedül kapcsolódik ki az álomszép környezetben.
al és sfogliatellevel” – írta Claudia az Instagramon, míg Linda elsősorban a csak 24 órán át elérhető történeteiben számol be a strandolásról, az élményekről és az elfogyasztott finom falatokról, amelyeket az utazási oldalak tanúsága szerint nem mérnek olcsón. A környék ugyanis inkább luxusnyaralások célpontja, egy pár napos kiruccanás is akár milliós összegbe kerülhet.

„A világ legszebb helye” – kommentelt Liptai Claudia fotója alá barátnője, Dobó Kata, aki szintén nyaralt nemrég Positanóban, de Rubint Rékát is lepte már meg egy erre a helyre szervezett szerelmi nyaralással a férje, Schobert Norbert.

(A legfrissebb hírek itt)

Άм nem csak a magyar sztárok újonnan felfedezett úti célja a gyönyörű olasz vidék: Kourtney Kardashian néhány hete ezt a vidéket használta kulisszának, amikor hozzáment a kedveséhez, Travis Bakerhez. Az utóbbi években megfordult itt Hollywood színe-java, például Orlando Bloom és menyasszonya, Katy Perry, Jennifer Lopez vagy Julia Roberts is.