Home / Tips & Tricks / Tragédia Dunakeszin: egész családját lemészárolta egy férfi, majd magával is végzett

Tragédia Dunakeszin: egész családját lemészárolta egy férfi, majd magával is végzett

Lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi Dunakeszin vasárnap este, mindhárman életüket vesztették – közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tragédia Dunakeszin: Egész családját lemészárolta egy férfi
Mentők, rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett – közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett.

A rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást az ügyben – derül ki a közleményből.

A lövöldözés a 2-es főútról nyíló Kisfaludy utcában történt. Az egyik közelben lakó szerint a Terrorelhárítási Központ a tettest 22:30 körül hangosbemondón hívta ki a házból. A lövöldözés helyszínén élő ezt írta: „5+2 lövés. Az utolsó 2 külön egymás után, mint egy kivégzés. Szomorú, hogy erre gondoltam, mikor számoltam a golyókat” – írja egy környéken élő a Budapestkörnyéke.hu információi szerint.

A Bors szerint, miután az utcán, egy vadászfegyverrel megölte a volt párját és az anyósát, a férfi kisfia a zajra kiszaladt a szabadba, ahol ezt kiáltotta: „Apu, te lelőtted anyuékat?”

Ebben a pillanatban a férfi ismét lőtt, ezúttal a kisfiát végezte ki egyetlen lövéssel. Az 54 éves elkövető ezután magával is végzett, a kiérkező rendőrök már csak a holttesteket találták meg.